Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 1.6 שנת 2007 לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 

קניתי את הרכב לא מזמן והתחיל להופיע לי התראה circuit elec defaillant מתחיל כמה דקות אחרי  ההנעה ונדלקת ונכבית לסירוגין. לא התייחסתי יותר מדי חשבתי שהאלטרנטור לקראת סוף חייו. הרכב עמד כמה שבועות ללא שימוש והיום נסעתי בו ואחרי כמה דקות נסיעה בנוסף ל-circuit elec defaillant התחיל להופיע התראה systeme abs defaillant תוך שהרכב מתחיל לגמגם וההגה הפך להיות די קשה והתחושה הייתה שהגלגלים כאילו נתפסים קצת. כיביתי את האוטו באמצע תמרון חניה בתקווה שיעבור והרכב סירב להניע שוב. חיברתי כבלים והרכב הניע ונסע תקין מלבד ההתראה circuit elec defaillant. אחרי חצי קילומטר שוב  חזר ההתראה systeme abs defaillant עם כל הסימפטומים לעיל (ייתכן שהתחילו אחרי ששילבתי הילוך רברס לא סגור על זה) כיביתי ושוב הוא לא מניע. בבדיקה עם סורק עלה קוד תקלה p0501  

אציין שהמצבר חדש רצועת אביזרים תקינה לחלוטין 

האם האלטרנטור מת? או שזה משהו אחר או גם וגם😪😥

תודה לכל המסייעים

פורסם

נשמע שהאלטרנטור מת, כל הסממנים מצביעים בכיוון הזה. אין טעם להוציא קודי תקלה כל עוד אתה לא מוודא טעינה תקינה.

אגב אתה מקבל את כל ההודעות בצרפתית, תשנה את השפה בתפריט של הרדיו.

יום טוב גם לך

פורסם

זה מה שגם אני חשבתי רק 2 שאלות גרמו לי לפקפק בזה

- אם האלטרנטור מת והמצבר מלא זה עדיין  סיבה שהאוטו לא יניע בכלל?

-איך זה שאחרי שמניעים עם כבלים הרכב נוסע אם האלטרנטור לא מטעין את המצבר?

פורסם

כניראה שהאלטרנטור מצליח לספק טעינה בדקות הראשונות עד שמתחמם ומפסיק. 

אם המצבר מלא הרכב אמור לנסוע בסדר, אבל לא לזמן ארוך, המצבר לא בנוי לזה והוא יתרוקן די מהר.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...