Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם , לא מצאתי פורום רלוונטי יותר לשאול ומקווה שמכאן תגיע התשובה מנסיון שלכם .

נקראתי לשירות מילואים ב״הפתעה״ קיבלתי את הצו ואישרתי אותו (כביכול בהתנדבות) מתאריך 20.12 עד 30.12 . הודעתי למעסיק ובהתחלה לא רצה לשחרר אותי מכיוון שלא נתתי התראה ארוכה מספיק , אך בסוף יצאתי לשבוע הזה לבסיס . היום קיבלתי ממנו הודעה שהמעסיק רוצה וחייב שאחזור לעבודה החל מיום ראשון למרות שהמילואים עד יום רביעי . ומכאן נובעת השאלה - האם מותר לו לדרוש ממני לחזור לעבודה ? מה החוק אומר ומה אומר ההגיון בנושא ? מה יכולות להיות ההשלכות ?

תודה רבה !

פורסם

קראת את כל זכות?

https://www.kolzchut.org.il/he/עבודה_ומילואים

ממליץ לפנות למוקדים המקצועיים שכתובים שם. בטוח שיש להם תשובה לתת.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אתה במילואים והמעביד לא רשאי לעשות דבר.

לא במהלך המילואים ולא לאחריה.

אם ירצה לפטר אותך מהסיבה הזו הוא מסתבך עם החוק.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עשית טעות כשהסכמת להתנדבות, בלי לשאול את המעסיק.

יכול להיות שזה חוקי, אבל אם אני המעסיק ועובד שלי עושה לי את זה, זה מכעיס אותי מאוד.

עכשיו השאלה כמה חשוב לך לשמור על יחסים טובים עם המעסיק.

אם לא אכפת לך ממנו, אז מבחינת החוק אתה מכוסה. למרות שאם הוא יחליט לפטר אותך עוד חצי שנה, בגלל זה, יהיה לך קשה להוכיח את הקשר.

אם אתה כן רוצה לשמור על יחסים טובים איתו, הייתי מסביר את המצב למפקד שלי ומבקש\דורש להשתחרר מוקדם יותר מהמילואים (כמובן בהתאם לאופי היחידה והפעילות).

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...