Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרים שמשות ל cx5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מאזדה cx5 שנת 2018 ולהפתעתי גיליתי שברכב אין מרים שמשות 

אוטומטי ברגע שנועלים את הרכב.

מצד שני המראות כן נסגרות ברגע שאני נועל את הרכב. לכן עולה לי השאלה.

האם האופציה קיימת ברכב מההתקנה המקומית והיא לא מופעלת? רק צריך לחבר איזה כבל או משהו?

או שצריך כמו בדגם הישן לשים יחידה שלמה של מוח בדלת הנהג?

אני שואל את זה כי המראות כן נסגרות.

:silly: Cx5 - 2012

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

אין לדגם זה מרים שמשות מקורי/התקנה מקומית.

יש צורך בהתקנה.

• אהבתי 1

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

לפעמים אבל אני באמת לא אומר על בטוח. יש אופציה להפעיל דבר כזה בפורד ומאזדה עם רכיב ELM327 ותוכנה בשם forscan.

מציע לך להריץ חיפוש בגוגל אם עשו את זה לאוטו שלך בתוכנה.

פורסם
לפני כשעה, Shab00 כתב:

לפעמים אבל אני באמת לא אומר על בטוח. יש אופציה להפעיל דבר כזה בפורד ומאזדה עם רכיב ELM327 ותוכנה בשם forscan.

מציע לך להריץ חיפוש בגוגל אם עשו את זה לאוטו שלך בתוכנה.

מה זה זה, פתחת בפני עולם שלם, אני מצליח להבין שעם התוכנה הזו מתחברים (במחשב כנראה) ל"קוד" של התוכנה של ניהול הרכב ומשנים בה פרמטרים?
או שיש צורך לצרוב את הדבר הזה על הרכב?

פורסם
לפני 52 דקות, Samiro כתב:

מה זה זה, פתחת בפני עולם שלם, אני מצליח להבין שעם התוכנה הזו מתחברים (במחשב כנראה) ל"קוד" של התוכנה של ניהול הרכב ומשנים בה פרמטרים?
או שיש צורך לצרוב את הדבר הזה על הרכב?

גם לי זה היה נראה עולם ומלואו בפיאסטה שלי חחחח.

התוכנה מראה לך מה היצרן הגדיר את הרכב שלך ביצור.

לדוגמא ברמת הגימור שלי לא היה בקרת שיוט אבל שינוי קטן תוכנתית ויש לי עכשיו.

עוד דבר שניסיתי זה הרמת חלונות עם מפתח הרכב אבל לא עבד לי אז החזרתי לרגיל וזה בערך מה שיקרה אם לא יעבוד לך, פשוט מחזיר לאיך שזה היה.

אם אתה גר באזוג המרכז אני יכול להלוות לך את הבקר לשימוש הזה.

פורסם
לפני 20 שעות, Shab00 כתב:

גם לי זה היה נראה עולם ומלואו בפיאסטה שלי חחחח.

התוכנה מראה לך מה היצרן הגדיר את הרכב שלך ביצור.

לדוגמא ברמת הגימור שלי לא היה בקרת שיוט אבל שינוי קטן תוכנתית ויש לי עכשיו.

עוד דבר שניסיתי זה הרמת חלונות עם מפתח הרכב אבל לא עבד לי אז החזרתי לרגיל וזה בערך מה שיקרה אם לא יעבוד לך, פשוט מחזיר לאיך שזה היה.

אם אתה גר באזוג המרכז אני יכול להלוות לך את הבקר לשימוש הזה.

ואו, קודם כל אני כן מהמרכז, ואשמח את תנסה לפרט יותר.

ראיתי את הבקר הזה גם באייבי וזו לא בעיה לרכוש.

הבקר נשאר מחובר כל הזמן לרכב?

או שהבקר פשוט עוזר לי להחליף דברים בתוכנה הקיימת?

מתחברים באפליקציה או דרך המחשב? אשמח להבין את זה יותר, יש לי ידע בתכנות אז זה בכלל נשמע לי מגניב - אני בטוח שיש מלא אופציות שלא הפעילו ברכב שלי מכיוון שהוא הדגם ה"פשוט"

פורסם
Just now, Samiro כתב:

ואו, קודם כל אני כן מהמרכז, ואשמח את תנסה לפרט יותר.

ראיתי את הבקר הזה גם באייבי וזו לא בעיה לרכוש.

הבקר נשאר מחובר כל הזמן לרכב?

או שהבקר פשוט עוזר לי להחליף דברים בתוכנה הקיימת?

מתחברים באפליקציה או דרך המחשב? אשמח להבין את זה יותר, יש לי ידע בתכנות אז זה בכלל נשמע לי מגניב - אני בטוח שיש מלא אופציות שלא הפעילו ברכב שלי מכיוון שהוא הדגם ה"פשוט"

הבקר צורב פעם אחת ומתנתק.

הבעיה באלו באיביי ואליאקספרס שלרוב הם מזויפים ולא יעבדו, אתה חייב אחד מקורי או חיקוי ממש טוב.

אני את שלי קניתי מאליאקספרס לא זוכר איך החלטתי שהוא יעבוד אבל התמזל מזלי והוא עבד.

תשלח לי הודעה פרטית אם אתה רוצה קישור או שאני אלווה לך.

פורסם

מוזר מאד שהרכב לא מגיע עם מרים שמשות מקורי.

אני הייתי מתקין את זה רק דרך מרכז שירות מורשה של דלק מוטורס בכדי שלא תהיה פגיעה באחריות.

• תוכן חדש...