Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם.

רציתי לעשות Debadging לרכב שלי (הסרת הכיתוב של דגם הרכב). קראתי הרבה באינטרנט והצייטדתי כראוי.

התחלתי עם חימום האזור עם פן, לאחר מכן השתמשתי בחוט דייג כדי לעבור לאט לאט ו"ניסרתי" את הדבק עד

שכל הסמלים יצאו. לאחר מכן השתמשתי בחומר ייעודי "Goo Gone" ונתתי לו לשבת על הדבק מספר דקות עד שלאט לאט

העפתי את שאריות הדבק המאסיביות באמצעות "סכין יפנית פלסטיק" שלא ייפגע הצבע.

למרות שהרוב עף, עדיין נשארו שאריות של דבק שלא משנה מה עשיתי הן לא מצליחות לרדת. הדבק ממש חזק. ניסיתי לגרד

עם הציפורן וזה עשה רעש ממש של "קשה", כאילו הדבק והצבע התאחדו יחד.

בטוח שיש פתרון שהוא לא חומר קסם אלא טריק מסוים שאמור לעשות את העבודה.

צירפתי תמונה כדי להסביר על מה מדובר - זה ממש קשיח ברמות שאם אני מגרד עם הציפורן יש רעש חזק מאוד. ממש כמו דבק מגע.

image.thumb.png.ab567c90a22c9358c6edd34ecf2d4acd.png

אשמח לסיוע.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

לאחר בדיקה מעמיקה נראה שהדבק אכן התערבב עם הצבע.

אני חושש שזה קרה מתוצאה של צביעה מחדש של דלת תא המטען והדבקת הסמלים בזמן סמוך (משהו שהבעלים הקודם עשה). 

2016 BMW M235i.

פורסם

WD40 לא יעזור. Goo Gone הוא חומר יותר חזק ולא הצליח. הצבע התערבב עם הדבק (כנראה שהשתמשו בסופר גלו או משהו כדי להדביק

את הסמלים לאחר הצביעה) והצבע מתקלף איתו ביחד. 

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...