Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים עם דני !!!

לקיים על אף ולמרות הסיכון.

למרות שאין לי רכב כביש משופר (לצערי) יש לי פוראנר V6 עם 30K ש"ח שיפורים ... ולא במנוע, אני מוכן להסתכן ולהגיע.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מצטער , אבל הטיעון הזה לא יכול לתפוס במקרה הזה.

במקרה הנוכחי , ובכל אירוע מוטורי שאינו מופע ראווה המאורגן בארץ - מדובר במשהו חלוצי .

אולי זה ייראה לכם פלצנות , אבל אני רואה את האירועים הללו כפריצת דרך כלשהי (כן ,אני מודע למירוצי המטרה בשנים קדומות , בטח בני הספל יכול להרחיב יותר ממני. אני מכיר את סיפור אשקלון 70' די טוב , והייתי באשקלון בשנות ה-80 בתור צופה. גם על "קפריסין" ושאר האירועים שמעתי . להזכירכם ,גם את רומא לא בנו ביום , ומצב הספורט המוטורי בארץ הוא עדיין בבחינת ייבוש ביצות).

מכיוון שכך , ולצערנו , יש צורך לפעמים לשכב על הגדר עבור אחרים. גם אם זה אומר להידקר פה ושם.

לטעמי נסיגה מהמטרה בצורה שנעשתה , גורמת נזק גדול מהתועלת שיכול היה אירוע מוצלח בסגנון הזה להביא.

מסכים במאה אחוז שאירוע מוגבל (נניח ,כמו שג'רמי הציע) יהיה הרבה פחות מרשים ואמיתי מאשר אירוע כמו שהתכוונו המארגנים - אבל את היעד המבוצר הזה שנקרא המימסד האטום , יהיה כנראה צורך לתקוף בשיטת הסלמי. כל פעם עוד הישג קטן . פעם זה קארטינג ברשיון , פעם זה שחרור ממעצר (כמו שקרה לדני לוי ושות' בק. גת) , פעם זה מסע קארטינג חוצה ישראל מתוקשר.

המודעות לספורט המוטורי בארץ הולכת וגדלה , ויום אחד (נקווה שבימינו) גם המימסד יבין שזה לא דבר רע.

בצורה שהביטול נעשה , תוך כניעה למה שבינתיים מתפרש בעיניי כשמועות (ועד שלא יוסבר כאן אחרת ע"י מריוס או אילן , אני מתייחס לעניין כשמועות בלבד) - נגרם נזק גדול בעיניי.

אמנם הרעיון והאירגון עד כה נעשו בלעדית ע"י השניים - וכל הכבוד להם על ההשקעה - אבל ברגע שזה הופכת למלחמת המימסד בחובבי המוטוריקה , אני חושב שחובה עליהם לבוא ולעשות מקסימום רעש , גם בעזרתנו כאן ובכל מקום אפשרי , ובלבד שנשים את הגבול למי שמנסה לשבש את התוכניות והאירועים הללו.

כל עוד הכל הלך למישרין - יפה עשו מריוס ואילן בדרכם. ברגע שהעסק מתפוצץ וגוף זה או אחר מאיים על הקבוצה שמאגדת את האהבה לכלי רכב - חובה לפוצץ את העסק בקול רעש גדול ככל שניתן.

אני אישית הייתי מוכן לקחת את הסיכון בהגעה למיקום הנ"ל כולל להיעצר לבדיקה עם הרכב (אמנם השינויים אצלי הם מינוריים ומצחיקים לעת עתה ,אבל שוטר שרוצה יכול להתעלק גם על יפנומטית אנונימית) , כדי לקדם את הרעיון , אני מניח שיש כאלה שיימצאו בסכנה גדולה בהרבה אם ייעצרו , אבל זה נכון לא רק לאירוע זה -אלא לכל פעם שהם מניעים את רכבם ויוצאים מהחנייה.

ההבדל הוא שהפעם ,למרות הסיכוי הגדול יותר להיתפס (בטוח שהמשטרה הייתה מרכזת מאמץ) - ניתן להגיב כנגד (יש דרכים להתמודד גם אם איומים כמו שכביכול היו מצד המשטרה ,לא צריך לפרט , רק טיפה לחשוב) . מי שעבריין (ומה לעשות ,שינוי מבנה רכב עדיין נחשב כעבירה על החוק אלא אם נרשם ברשיון) יודע שהוא מסתכן מדי יום.

גם אם היה האירוע יוצא לדרך במתכונת מצומצמת ומקוצצת , אני חושב שהוא יכול היה להיות חוויה לכל מי שמעניין אותו התחום , ופקיחת עיניים לשאר האוכלוסייה. ביטול תמוה כמו שבוצע (וכל עוד לא הובהרו הסיבות , הביטול הזה נשאר תמוה בעיניי) רק מראה לכל המימסד עד כמה הוא צדק במלחמתו בנו. אם הוא בוטל - בטח יש סיבה. אני מתאר לי את המחשבות במשטרה - "העבריינים הללו בטח באים עם חומרי נפץ בכלי המשחית שלהם"...

עם כל הכבוד למריוס ולאילן , ואני באמת מעריך את המאמץ שהם עשו בהביאם את הפרוייקט הזה לנקודה אליה הגיעו , ובטח לא מנסה לגנוב מהם לא 15 דקות ולא 3 שניות של תהילה - אין שום סיבה בעולם שבעטייה הם יעשו רעש בכל מקום אפשרי , יקבלו היענות להזמנתם , וגם תמיכה - ופתאו יחליטו להיעלם ללא הסבר מספק.

אף אחד לא מנסה לקחת מהם את מה שעשו , אף אחד לא מנסה לקטול אותם. אם למישהו יש ספק - הוא מוזמן לקרוא שנית את כל מה שנכתב בשרשור .

לא ראיתי כאן אפילו מילת ביקורת אחת על מה שנעשה. יותר מזה. אין לי מילת ביקורת על החלטת הביטול.

יש לי המון כעס וטענות על הדרך המסתורית שבה הודעת הביטול ניתנת.

כל עוד הכל עובד - כל הכבוד לשניהם על העבודה שהם עשו ועל המאמץ. ברגע שהעסק הופך מארגון אירוע עצמאי להתנכלות מצד המימסד - חובה עליהם (לדעתי) לשתף את כולנו כדי שנוכל לבוא ולעזור.

זה לא עניין אישי שלי נגד מישהו מהמעורבים . כמו שכתבתי , מעולם לא פגשתי מישהו מהם. זו הגישה של ההסתרה וההצנעה של עניין ציבורי מובהק כ"כ שמכעיסה אותי.

המילים שלי בוטות מדי ? הסגנון שלי ישיר מדי ? מה לעשות ,אני מאמין בפיצוץ חצ'קונים ומוגלות כמה שיותר מוקדם . בגיל העשרה למדתי שהשארת חצ'קון גורמת לו רק לגדול ועדיין להתפוצץ בסופו של דבר , אז עדיף לעשות את זה מוקדם (יש למישהו אוקסי 10 ????).

****עריכה , עכשיו אני רואה ש-MAD MAX כתב דברים ברוח דומה , רק עם קצת פחות ארס ממני****

בוקר טוב,

לאחר ההבהרות והכתיבה נראה אם יש כיסוי לדבריך?

כפי שכתבתי והתיחסתי לביטול הארוע מהסיבות שציינתי בתרד, הנה הודעה ברורה וחד משמעית ובמיוחד לאחר שקבלתי עשרות מיילים של הערכה ועידוד:

* הארוע נדחה ולא בוטל - כל הפרמטרים בעינן ולהלן חלק מהן:

1.הארוע יתקיים במועד שיקבע מחדש כמעט באותם תנאים וכפוף לאישור ורשיון הפעלת ארוע המוני.

2.הזמנה פתוחה למועדוני רכב ספורטיבי או למועדונים שבין הרכבים ישנם רכבים ספורטיביים - בתיאום איתי ובהתאם לכללים שכבר נקבעו-(אין כל חיוב כספי או תשלום השתתפות).

3.אין כניסה לרכבים שמנהל המועדון לא מגדעיר אותם כספורטיביים.

4.הארוע יתקיים בתנאי שתהיה השתתפות סבירה של המועדונים.

5.הארוע יתקיים כ" SHOW" ללא תחרויות מירוץ או ספרינטים.

6.המשתתפים מודעים לכך שמשטרת ישראל יכולה עפ"י החוק לבצע בדיקות תקינות בכל מקום וכל המשתמע מכך.

7.אין באפשרות המארגנים לקבל אישור גורף לשינויים שנעשו בניגוד לחוק.

8.מתבקשים מתנדבים ללא שכר.

9.התחייבות אישית (לא כדי להראות איזה ביצים גדולות יש) להשתתפות - התחייבות שתועבר למנהל המועדון לפי השתייכות.

*כל מי שמוכן, שירשום את עצמו במועדון ויביע את הסכמתו מעל התרד הנוכחי.

*אגב שמר לאיזה מועדון רכב ספורטיבי אתה שייך?

בברכת חג שמח לכל חובבי המוטוריקה

מריוס,

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

ד.א. [email protected]

פורסם
אופיר - יש מספיק דרכים שקבוצה יכולה לארגן כדי להתמודד גם עם זה - אבל צריך לדעת עם מי ועם מה מתמודדים.

אני איתך שמר, רק אמרתי משהו כללי על המשטרה והתנכלותה לרכבים ספורטיביים, אני הייתי בא למפגש כזה!

פורסם
.התחייבות אישית (לא כדי להראות איזה ביצים גדולות יש) להשתתפות - התחייבות שתועבר למנהל המועדון לפי השתייכות.

מועדון מקס טונינג תשתתף בכל ארוע מוטורי אפשרי. Anytime anyplace

:-D

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

אינני יודע מי זה מריוס ושות, אך אם אתם צריכים עזרה ,עצה, אתם מוזמנים להתקשר

דרך אגב לפי החוק היבש היו צריכים לעצור את רוב המציגים בגני התערוכה בפסח לא?

מירוצי מכוניות

פורסם
בוקר טוב,

לאחר ההבהרות והכתיבה נראה אם יש כיסוי לדבריך?

כפי שכתבתי והתיחסתי לביטול הארוע מהסיבות שציינתי בתרד, הנה הודעה ברורה וחד משמעית ובמיוחד לאחר שקבלתי עשרות מיילים של הערכה ועידוד:

* הארוע נדחה ולא בוטל - כל הפרמטרים בעינן ולהלן חלק מהן:

1.הארוע יתקיים במועד שיקבע מחדש כמעט באותם תנאים וכפוף לאישור ורשיון הפעלת ארוע המוני.

2.הזמנה פתוחה למועדוני רכב ספורטיבי או למועדונים שבין הרכבים ישנם רכבים ספורטיביים - בתיאום איתי ובהתאם לכללים שכבר נקבעו-(אין כל חיוב כספי או תשלום השתתפות).

3.אין כניסה לרכבים שמנהל המועדון לא מגדעיר אותם כספורטיביים.

4.הארוע יתקיים בתנאי שתהיה השתתפות סבירה של המועדונים.

5.הארוע יתקיים כ" SHOW" ללא תחרויות מירוץ או ספרינטים.

6.המשתתפים מודעים לכך שמשטרת ישראל יכולה עפ"י החוק לבצע בדיקות תקינות בכל מקום וכל המשתמע מכך.

7.אין באפשרות המארגנים לקבל אישור גורף לשינויים שנעשו בניגוד לחוק.

8.מתבקשים מתנדבים ללא שכר.

9.התחייבות אישית (לא כדי להראות איזה ביצים גדולות יש) להשתתפות - התחייבות שתועבר למנהל המועדון לפי השתייכות.

*אגב שמר לאיזה מועדון רכב ספורטיבי אתה שייך?

בברכת חג שמח לכל חובבי המוטוריקה

מריוס,

ד.א. [email protected]

בוקר טוב ,

עכשיו אנחנו מתכנסים לדיבורים קצת יותר מעשיים , למרות שעדיין לא הבנתי מה גרם לביטול/דחייה , ואשמח לשמוע מה הסיבה (לך תדע , אולי במקרה אנחנו מכירים מישהו שיכול לעזור? ).

לא הבנתי מה הכוונה בעניין הכיסוי לדבריי , לא הבטחתי (עדיין) כלום מלבד כל עזרה שביכולתי להגיש.

לגבי התנדבות , אשמח לסייע , כפי שאמרתי , בכל מה שאוכל , בהתחשב במגבלות המרחק (גר במרכז) והזמן. אתה מוזמן לפנות אליי בה"פ ולקבל את מס. הטלפון שלי . אנא שלח לי פירוט של כל דבר בו אולי תצטרך סיוע , גם אם ייראה לך הזוי לגמרי. להגיד "לא" תמיד אפשר.

כל התנאים שהצבת מקובלים לחלוטין , הם נראים מובנים מאליהם והגיוניים , אבל טוב שפרסמת אותם כדי למנוע טענות עתידיות.

לגבי האוטו - אין לי לצערי כרגע מכונית שניתן להגדירה כספורטיבית . בתקווה לשינוי בקרוב , תוכל להתרשם בשרשור הבא :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=66777.

מן הסתם , מכיוון שהרכב הוא מתוצרת קונצרן PSA , אני חבר במועדון PSI...

יום טוב וחג שמח

שמר.

פורסם
אינני יודע מי זה מריוס ושות, אך אם אתם צריכים עזרה ,עצה, אתם מוזמנים להתקשר

דרך אגב לפי החוק היבש היו צריכים לעצור את רוב המציגים בגני התערוכה בפסח לא?

שלום דני,

ראשית תודה על העידוד ועל הרצון לעזור - אני מקבל בשתי הידיים את הקרדיט שהועלתה להעמיד לרשותי:-) .

כאחד מאלו שהשתתף בארועים השונים שאורגנו על ידך וחבריך (יתכן אפילו ובלי ידיעתך) הדברים מתועדים(באתר שלי) , כולל מעקב בנושא התביעה שהגשתה ביחד עם נהגי המירוץ בבג"ץ וכתוצאה מכך הכנת החוק הספורט המוטורי-מובן שללא משאבים כספיים לא ניתן להזיז כלום.

הנה כמה קישורים לידיעות, שהבאתי לגולשי האתר בנושא קידום חקיקת חוק הספורט המוטורי- שאתה הובלתה:

www.carinfocus.com/news1.htm

www.carinfocus.com/news11.htm

www.carinfocus.com/news11.htm

כמו כן קיים תיעוד בוידיאו בצורה מקצועית של מס' ארועים משמעותיים בנושא שיש רק לבודדים בארץ.

אגב, זכור לי שבאסיפות נהגי המירוץ נוהלו ויכוחים לא פשוטים בענין הכספי וכו'.

למי שאין לו חזון, כוח רצון ואולי גם כריזמה - עדיף לו שלא יוביל כלום- לך כנראה יש הכל וגם ידע משפטי בהיותך עו"ד!:wink:

כאן אני מגיע לפרמטר אולי החופף שהזכרתה לגבי חוקיות הרכבים בתערוכה...ראשית מדובר על תערוכה עיסקית ולא על בסיס התנדבותי.

למיטב הבנתי חלק מהרכבים מובאים על גבי רכב מוביל ומוצגים במקום סגור "סטרילי".

לגבי תנאי אשור התערוכה והרשיון שניתן לארוע , אין לי מושג למה התחייבו המפיקים ( הם לא עובדים על בסיס התנדבותי-זה בטוח).

מריוס

www.carinfocus.com

פורסם

תודה על המחמאה למעט זה שאינני עורך דין

לגבי פסח גני התערוכה התכוונתי למציגים ולא למוצגים הרי לפי החוק היבש כל המשפרים והסדנאות שיפורים, אינם חוקיים ובכל אופן כוחות השוק והלחץ חזקים מכל ניידת.

לבסוף אני מאמין נהייה כשאר הגויים.

דרך אגב כל חזון התחיל כהתנדבות אין דרך אחרת

חג שמח לכולם

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...