Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציפוי דלת פלדלת - צד אחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי בזמן האחרון 2 דלתות שעברו ציפוי כזה..

אחד היה מעודן עם קווים מינימליים לדמות חריצים מאוזנים ונראה באמת טוב

השני היה מהסוג עם המון פרטים וניסיון לקבל אפקט של חלון/צוהר/וואטאבר או אלמנטיים תלת מימדיים - וזה נראה די רע

לשיקולך

פורסם (נערך)

אם הייתי גר בארץ, הייתי בא לביקור באיזה סופ"ש ועוזר לך לעשות את זה לבד. אין פה באמת צורך או הצדקה בבעל מקצוע, זה מסובך בערך כמו להחליף פילטר שמן באוטו.

היות ואני קצת רחוק, אשאיר לך לינק לכלי העבודה העיקרי שדרוש פה (בנוסף לפן וסכין יפנית חדה): https://www.ebay.com/itm/112772074391  ולסרטון הדרכה רלוונטי:

חתיכת ויניל סיני בחמישה דולר מאותו איביי/עליאקספרס תאפשר לך להתאמן על המשימה, וכשתלמד להדביק ישר ובלי בועות, תוכל לעבור לדבר האמיתי.

נ.ב. גם את הדבר האמיתי אפשר לקנות באיביי ואמאזון, ובמחיר הרבה יותר נוח מהאתר שצירפת לעיל.

איחלתי לחייל הצלחה.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

תודה דריש..

האתר היה סתם דוגמה, אני יודע שמדובר על סדר גודל של כ400 שח כולל עבודה.

ברור לי שניתן לעשות את העבודה לבד , אבל אני במקום של אין לי לא זמן ולא רצון לעבור את עקומת הלמידה ולכן המחיר (נסבל מבחינתי)  לא מהווה שיקול.

תודה בכל אופן.

ועדיין, אם יש בעל מקצוע שעוסק בזה בפורום, אשמח לפרנס אותו.

• תוכן חדש...