Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רק אדגיש שהוא 64gb והוא לא מתאים למצלמות a118c ו g1wc.

אליהם צריך כרטיס זכרון של 32 gb.

סתם לידיעה... אני כבר חצי שנה עובד עם כרטיס של 64גב ב-G1WH בלי שום בעיות.

פורסם

הוזמנה A118C מ- Gearbest להחליף את המיני 0801 התקולה. אעדכן כיגיע.

לגבי ההדבקה, זה לא מסוכן לשמשה בעת הורדה? מאידך, זה מחזיק עם השמש?

קיימות אולי חלופות - נניח להדביק על הצד האחורי של המראה? ואגב, לפי התמונות יש מן מתאם למראה, לא?

בן.

אני הדבקתי את המצלמה האחורית עם דבק דו"צ של 3M והוא מחזיק מצוין. אצלי המצלמה הקדמית נתפסת עם מגנט שגם מודבק לשמשה עם אותו דבק דו"צ. מידי כמה זמן אני צריך להחליף את הדבק אבל זה כי למצלמה (כאמור מיני 0801) יש מרכז כובד שהוא לא במרכז אז הדבק מתחיל להתעוות. מאמין שהבעיה הזו לא תחזור במצלמה החדשה שהזמנתי שנראית יותר מאוזנת.

את אותו דבק אני הורדתי עם מתקן קטן שקניתי פעם בשביל לקלף מדבקות מהשמשה. הדבק יורד בקלות ולא משאיר סימנים.

בנוסף ניסיתי את הסקוץ' הזה שיעבוד טוב אם אתה לא מתכוון להוציא ולהחזיר את המצלמה יותר מידי פעמים. גם הדבק שלו ירד בקלות בלי להשאיר סימנים.

פורסם

אני הזמנתי מגיר בסט בעבר. הגיע מצלמה המקורית במהירות.

אגב, גם מי שלא קונה היום המחיר יחזור ל 53$ כך שזה לא משמעותי.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)

ממש לא, מאיפה באו לך מחשבות כאלו?? למי אכפת שיש לך מצלמה, כל עוד זה לא מודבק עם דבק מגע לדש בורד, הכל טוב.

בגלל שהיא מודבקת לשמשה, גם רוב הסיכויים שאף אחד לא יעלים לך אותה, רק תוציא את כרטיס הזיכרון לפני הטיפולים.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...