Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חושב לעשות טרייד אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש לי כרגע רנו קליאו 2015 900 טורבו ידני,

בעוד כחודש נגמרת לי עסקת הבלון אז חשבתי לעשות טרייד אין, השאלה שלי היא, נניח שמצאתי רכב בסביבות ה45-50 אלף, יש סיכוי שיעשו לי טרייד על הרכב שלי (נגיד שהרכב שלי שווה 25)?

בנוסף, אשמח להמלצות על רכב אמין, אוטומט ולא יקר מ2015 ומעלה.

פורסם

אני מאמין שתמצא לא מעט סוחרים שיסכימו לעשות טרייד אין אבל תפסיד לא מעט כסף בעסקה.
מה הדרישות שלך מהרכב? האם היית מרוצה מהקליאו?  אתה מחפש רכב דומה מבחינת גודל ויכולות אבל אוטומטי?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני שעתיים, motior כתב:

אני מאמין שתמצא לא מעט סוחרים שיסכימו לעשות טרייד אין אבל תפסיד לא מעט כסף בעסקה.
מה הדרישות שלך מהרכב? האם היית מרוצה מהקליאו?  אתה מחפש רכב דומה מבחינת גודל ויכולות אבל אוטומטי?

כן, אני מאוד הייתי מרוצה מהקליאו אבל אני מחפש משהו אוטומט וקצת יותר אמין, העדיפות היא בגודל של הקליטו אבל אין לי בעיה שיהיה גם משפחתית.

למה אני אפסיד בטרייד?

• תוכן חדש...