Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
לפני 7 שעות, hans כתב:

מוזר, מעולם לא שמעתי על זה. מה שכן שמעתי/קראתי, וזה מראיונות מתועדים, זה פחד במה מהסוג המשתק. כן כן, דווקא אנשים שכל מהותם היא ביצוע - עלולים לסבול מפחד במה / התקפי חרדה / עד פגיעה גופנית ממשית. הוא התמודד עם זה כל חייו למרבה האירוניה.

זה סיפור ששמעתי מיואב קוטנר שהגיע להרצאה אצלנו ביישוב, מטבע הדברים מאוד אינטימית והוא תיאר פרטים שגם לא נעימים לשמיעה מבלי להיות צהוב או להעליב.

הם היו ממש חברים.

קוצר הראיה שלו היה ידוע, אבל קוטנר אומר שבשנים האלה זה היה כבר על גבול העיוורון וזה מה שגרר את התגובות שאתה מתאר.

• רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)
לפני 2 שעות, snoop90 כתב:

אז?

האם זה אומר שלא קורה שום דבר או שלא הצליחו להוכיח שקרה משהו?

אז אתה בוחר לחשוב שלא הורשה = לא קרה כלום.

אני בוחר לחשוב שלא הורשה = לא הוכיחו.

מותר לי?

ההבדל הגדול בנינו   שלי יצא לעבוד בסביבה שלו ואני יכול להעיד עליו דברים  טובים

אתה יודע רק מה שאומרים בתקשורת

אבל מותר לך  לחשוב מה שבא לך, זה לא באמת משנה מה תגיד  וכמה נשים מסכנות יפגינו נגדו, הוא מעצמה ואי אפשר לנצח את זה.

לפני 6 שעות, Pika007 כתב:

כוונת המשורר היא שמיקרופונים של סלולר בסביבה רועשת מקליטים בצורה די מחורבנת. זיופים קטנים יוכלו להיעלם קצת ברעשי רקע אחרים בהקלטה, ואם אתה רוצה להדגים למישהו קול מרשים- זו בהחלט לא האופציה הטובה ביותר.

אף אחד לא אמר שהוא אכן זייף, לא מעניינות אותי היכולות הווקאליות של אייל גולן, ואתה יכול להפסיק לחרטש על מה הוא מסוגל לעשות ואחרים לא- אריק איינשטיין הוא לא אייל גולן (ולהיפך), אייל גולן הוא לא אביב גפן, ואביב גפן הוא לא זאב נחמה. לכל אחד מהם יש קול שונה שמתאים לדברים שונים בטווח שונה.

שוב  אומר

לא נותן לך את הופעה שלו מקיסריה  כדוגמא  לזה שהוא שר מדהים, כי במופע שם יכולים לעשות תיקונים

לעומת כשהוא יושב בחצר עם 2 רמקולים ושומעים את הקול האמיתי שלו וזה מה שרציתי להראות

הוא באמת לא אף אחד מהם, הוא הזמר הכי  טוב ומצליח כבר 3 עשורים והם עוד כמה זמרים פשוטים

לפני 6 שעות, Pika007 כתב:

א'- זה לא קשור לאיכות, זה קשור לפונקציות. להעלים זיופים (כלומר, לתקן אותם לסולם) זה משהו שאני יכול לעשות על הפלאפון שלי בצורה שתשכנע אותך מאוד, למרות שבתור ציוד סאונד אין לאף אחד שום ספק שמדובר בציוד מחורבן ביותר. (עם המיקרופון המובנה, לא פחות)

תפריד בין "איכות" ל "פונקציונליות", אלו שני דברים שונים לחלוטין, ובתור מי שעוסק בזה- אתה אמור לדעת את זה מתוך שינה.

אני חוזר ואומר מה שאמרתי כבר כמה פעמים

שהוא  יושב בבית ומצלמים אותו מהטלפון אין שום ציוד באמצע שמתקן את הסאונד

ד"א אם אתה טוען שיש לך מושג, אתה יודע שחברת הגברה\תאורה מספקת את הציוד בלבד. לכל זמר יש את האיש סאונד שלו שעושה לו סאונד לפי הצבע שהזמר אוהב. החברת הגברה רק מספקת את הציוד ומקימה אותו

זה שסיפקתי למופע את המיקסר או את המערכת או את התופים לא אומר שאני יושב ומתופף כשהוא מופיע. 

בכל  מקרה נסכם שזיופים אפשר לשמוע  גם כשבנאדם שר ומקליט בוואטסאפ

במיוחד בסולמות קשים שהוא שר

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • אחראי פורום
פורסם
לפני 14 דקות, Transporter כתב:

הם עוד כמה זמרים פשוטים

בבקשה די. 

אין פה בסיס להשוואה בכלל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני לא שומע  אייל גולן בלי קשר סיפורים על חייו האישיים, אבל יכול להיות שיש צדק במה שטרנספורטר אומר מבחינת יכולות שירה.

יש יחסית הרבה זמרים במיינסטרים הישראלי שאני אישית - סליחה שיוצא ממני דריש - לא מסוגל להקשיב להם בלי להרדם. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לפני 13 דקות, Transporter כתב:

ההבדל הגדול בנינו   שלי יצא לעבוד בסביבה שלו ואני יכול להעיד עליו דברים  טובים

רעייתו של משה קצב, עבריין מין מורשע, גם יכולה להעיד על קצב דברים טובים, אז ?

לפני 16 דקות, Transporter כתב:

אתה יודע רק מה שאומרים בתקשורת

להלן העובדות:מצטט לך "כמה אפשר לאכול סטייק אנטרקוט, מדי פעם צריך פרוסה עם שוקולד". 

ואחרי מספר שנים, אותו אחד מואשם, אבל לא מורשע, בעבירות מין.

לפני 24 דקות, Transporter כתב:

זה לא באמת משנה מה תגיד  וכמה נשים מסכנות יפגינו נגדו, הוא מעצמה ואי אפשר לנצח את זה.

מאוד עצוב שזה מה שאתה חושב.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, snoop90 כתב:

רעייתו של משה קצב, עבריין מין מורשע, גם יכולה להעיד על קצב דברים טובים, אז ?

אתה משווה בנאדם חף מפשע לבנאדם שיושב בכלא? בוא תשווה את  אייל גולן לרומן זדורוב וזהו

הבנאדם חף מפשע אחרי שנים של משפט

לפני 2 דקות, snoop90 כתב:

מאוד עצוב שזה מה שאתה חושב.

זאת עובדה, זה לא "אני חושב"

כמה  שלא ניסו להפיל  אותו הוא רק הגיע יותר רחוק

והיום 2 מהזמרים הכי  חזקים בארץ חתומים אצלו

ועוד אחד חדש שהוא הבטחה מטורפת 

פורסם
לפני 21 שעות, EliC25 כתב:

אם בזה נמדדת הצלחה, הוא בהחלט הזמר הכי טוב במדינה.

אבל אם מדברים על שמיעה, קול, וכהנה  וכהנה, זה נתון לפרשנות לפי טעם וריח. אל תשכח שלפניו היה פה את זוהר ארגוב שהיה פעיל מחצית מהזמן שגולן פעיל, ועד היום נחשב למלך הבלתי מעורער של המוזיקה המזרחית, וכנראה ישאר כזה לעוד הרבה עשורים שיבואו.

זוהר היה פעיל 9 שנים מתוכן הכירו אותו אותו בחוץ אולי 6  ועדיין הוא השאיר כאן שירים שלא ישכחו.

אייל פעיל מ 1996 אבל בלי קשר לעניינים האישיים,מבחינה מקצועית המוסיקה שלו לא מה שהיתה פעם ובהקשר הקורונה אני בספק,אם היום הוא יכול למלא את בלומפילד מבחינת השירים העכשווייים שהוא מוציא שמאוד רחוקים מהאיכות של פעם (גילוי נאות- בהופעה המשולשת- של שרית חדד,ניקוס ורטיס ושלו הייתי ונהניתי והיום נהנה מהמוסיקה שלו הרבה פחות).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מצד שני המתחרה שלו זה עומר אדם שיוציא זבל מוחלט וגם נופל ממנו ביכולות השירה באופן ממשי.

כשאין לך מתחרים אתה הכי טוב.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

תפתחו שירשור  "מי אתה אייל גולן?"  , פה זה קורונה.

אתמול מינו את הש"ג לועדת החקירה, פרופ' גמזו.

לקחו את הפרופ' כמעט הכי קיצוני  (יש את עידית מטות וזאב רוטשטיין שאולי יותר קיצונים ממנו)

נתנו לו ממש מלא סמכויות (בצחוק).

הוא אחראי על 3 מערכים שבעצם אחד.

• בדיקות 
  • חקירות
  • בידוד

תיאורטית - זה הקו הראשון,  זה הקו שאם הוא היה עובד עם אמצעים טכנולוגים וAI , אולי ניתן היה להוריד את אחוז ההדבקה מתחת ל-1 ולחיות ללא סגר.

אבל הוא לא יצליח , כי הציבור לא ממש משתף פעולה עם הרשויות.

אני רואה את זה פה בישוב שיחסית מדורג ברמה סוציואקונמית גבוהה (כן אני יודע - יש חריגים ).

בפייסבוק של היישוב מדווחים על החולים המאומתים איפה הם היו, אבל באתר של משרד הבריאות אין שום זכר למקומות שמדווחים בפייסבוק. 

וגם 3 שבועות זה לא מספיק להקים מערך מניעה .. צריך בשביל זה קצת יותר זמן, כל כסף אני לא מדבר, זה כנראה יהיה גרושים לעומת מה שעולה כיום המענקים. 

כרגע השאיפה היא לשרוד עד ראש השנה ללא סגר או אירוע מהותי,  תחילת החגים לא תהיה ברירה וירביצו איזה סגר רציני.

אבל אני חושש שהצעקה תגיע מבתי החולים הרבה לפני ראש השנה. 

https://www.israelhayom.co.il/article/783975

• אהבתי 2
פורסם

הצעקה מבתי החולים כבר הגיעה. בנהריה סגרו שתי מחלקות בגלל חשיפות לחולים מאומתים ובעוד כמה בתי חולים נסגרות מחלקות, בחדרה המחלקה והמיון הייעודיים מוצפים, ועוד כהנה וכהנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 22 דקות, sperial כתב:

הצעקה מבתי החולים כבר הגיעה. בנהריה סגרו שתי מחלקות בגלל חשיפות לחולים מאומתים ובעוד כמה בתי חולים נסגרות מחלקות, בחדרה המחלקה והמיון הייעודיים מוצפים, ועוד כהנה וכהנה.

בנתיים עוד לא שומעים את הצעקות. 

הכי הרבה שאני ראיתי זה פרופ' לס בעימות עם פרופ' רהב במחלקת הקורונה בשיבא. 

היא טענה שהם על סף קריסה ובעריכה הביאו ישר את הביטול של פרופ' לס.

אישית לא ראיתי צעקה שמגיעה לתקשורת, שהיא תגיע נדע.. כי בזה יפתחו את מהדורת החדשות.

ככה פתאום.. הם יקפצו וישאלו "איך זה קרה?" "מי נכשל?" 

ויביאו סדרה של צילומים מכל בתי החולים בארץ .. ורופאים שאומרים שהם כבר לא עומדים על הרגליים.

בנתיים הצעקה היא שקטה , רק הדסה ממלאים את המחלקה בחולים ושולחים את החשבון לקופות החולים.

כי מישהו צריך לממן את המטוס של רוטשטיין 

image.png.27df39d2d586551ab11c6f3327062114.png 

פורסם

המספרים האלה די מפחידים. מחלקות סביב 90-100% תפוסה הן בסיכון לתסימה בטווח המיידי. עשרות אנשי צוות בבידוד זה גם סגירה של מחלקות אחרות. אבל אצלנו מתעסקים בהורדת הידיים של ביבי נגד ביטון.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כדי שיהיה סיכוי לזה שהציבור יתחיל לשתף פעולה, צריכים לבטל חובת המסיכות במקומות פתוחים לאנשים בודדים ולאכוף ( אבל באמת לאכוף ) בתוך מבנים, אוטובוסים , מוסדות , התקהלויות בחוץ ובפנים וכו..
חייבים לסגור באמת את המקומות עם הדבקה ( או לפחות למנוע מהם להפר הנחיות ) ולא קניונים בשבת ( שגם ככה לרוב סגורים ).
כאשר אנשים רואים הנחיות הגיוניות, ולא משהו שנראה כמו החלטות תחת לחץ פוליטי, יש יותר סיכויים לשיתוף פעולה.

• אהבתי 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה אתה קורא מקומות פתוים? לרחופות הומים? חוף הים יחסית בטוח כאשר הוא לא צפוף וכאשר אנשים בתנועה, לא נמצאים צמודים זה לזה. אני מאוד רגוע לגבי טיילת שבה אנשים צועדים ורצים הרבה פחות בחוף שצולפ בשבת שעברה, כאשר כולם צמודים לכולם בלי שום שמירת מרחק. ההנחיות למסיכות ברחוב ההומה מוצדקות, אבל לך תגדיר משפטית מקומות לא צפופים, זה נתון ליותר מדי פרשנויות.

לגבי המקומות הסגורים - אתה רואה את המשטרה נכנסת לבתי ספר ומרפאות כדי לאכוף את נושא המסיכות? אני ממש לא רואה את זה מתרחש.

וכמובן - כל החכמולוגים שבטוחים ש"להם זה לא יקרה", מסתפקים במשקף הפלסטיק או מתעקשים ללכת בלי מסיכה. ואל תספרו לי שהמבוגרים מבינים את הסיכון, כיוון שהם הגרועים ביותר.

• תוכן חדש...