Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי שאלה שאני לא מוצא עליה תשובה ברורה.

אני מתלבט בין שני דגמים דומים (של יאריס החדשה), רגיל והיברידי,   כשההיברידי עולה כ-5000 ש״ח יותר, לא הבדל עצום. העניין הוא שלפי היקף הנסיעות שלי השימוש ההיברידי לא יחסוך לי יותר מידי כסף (הקילומטראז שלי לא גדול בשלב זה של החיים, אם כי עירוני ברובו).  

השאלה היא האם כדאי לקנות היברידי אם לא יהיה חסכון כספי בדלק (והנושא הסביבתי פחות במערכת השיקולים כרגע). 

במילים אחרות: בעולם בו יש עלות דומה להיברידי ולרגיל למי יש עדיפות?  האם ההיברידית נעימה ושקטה יותר לנסיעה ולכן עדיפה או שהביצועים פחות טובים? 

ומבחינת אמינות ושמירת ערך האם היברידית פחות טובה מהגרסה הרגילה?  

והאם צפויות הוצאות נוספות על ההיברידית בהמשך הדרך (מלבד ביטוח הסוללה...)? 

פורסם

בשנים הראשונות יש אחריות, כך שלטעמי אין חשש מהבטריה.

אם אכן רוב הנסועה עירונית, ברור שהיברידי חסכוני בטירוף, כמעט לא לוקח דלק בעיר (עד 50-60 קמ"ש זה בטריה)

יש לי שכנה זקנה שממלאת דלק בקורולה  היברידית פעם ב...חודש!!

כמו כן אני חושב שבהמשך היברידי יהיה יותר סחיר, העולם נוטה לכיוון ההוא יותר.

• אהבתי 2
פורסם

אם רוב הנסועה בעיר, תקבל חיסכון של בערך 50% בהוצאות הדלק. 

תחשב בעצמך האם משתלם לך, התשובה היא כנראה שכן. 

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

תודה על תשובותיכם. בכל זאת התכוונתי לשאול האם יש יתרונות בולטים אחרים לרכב היברידי מלבד החסכון בדלק. 

האם למשל שווה לקנות היברידי בגלל איכות הנסיעה? 

האם הביצועים פחות/יותר טובים משל המקבילה על הבנזין? 

פורסם

ברכב היברידי בכביש עירוני הרבה מהזמן הרכב נוסע על המצבר  . בבנעירוני הרכב נוסע על המצבר + המנוע בנזין משולב ולכן ההספק של הרכב גדל . למשל בטויוטה קורולה ההספק של המנוע בנזין לבד הוא 98 כ"ס ועם המנוע חשמלי המספר קופץ ל 122 . רכב שהוא יחסית חלש  בטוטאל

• תוכן חדש...