Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים יקרים

לקסוס ct200h שנת 2011 עם בעיה בנורות abs לא דולקות(גם הצופר לא עובד , תכף תבינו למה ציינתי את הצופר) 

פעמים מעטות ממש שהצופר כן עובד לכן אמרתי או שזה פיוז או צופר גמור או סליל כרית אויר

- הלכתי על מנת לבדוק מה הבעיה בabs שהדוושה יותר קשה מן הרגיל , מכיר קצת את התופעה לכן אמרתי משאבת abs תקולה 

אך הפלא ופלא לפעמים היא כן עובדת כמו שצריך ואין נורות והכל טוב (הצופר עדיין לא עובד ) 

ולפעמים זה חוזר אחרי 400 קמ ונתקע ככה 1000 וכן הלאה והלאה

הלכתי לחברה בפ״ת שם אמרו הלך משאבה (לא נפוץ בכלל) צריך להחליף

טוב לא בשתכנעתי כי היה לי מוזר שלפעמים זה עובד ולפעמים לא אז המשכתי לבדוק

הגעתי לבחור בנתניה נראה דווקא שהוא מקצוען כי הוא גם שאל אותי ישר , תגיד הצופר שלך עובד? 

פתח את ההגה ואמר שהסליל כרית אויר (מחובר גם לכרית אויר גם לצופר ולאייביאס ולעוד מערכות ) שהוא קרוע מבלאי וברגע שנחליף את הכל יסתדר 

אני רוצה לבדוק להזמין את החלק מחול והאם מישהו יכול להגיד לי אם יש כמה סלילים שיושבים מאחורי ההגה או רק סליל כרית אויר

ואם הסליל כרית אויר פגום אז אמורה גם לדלוק לי מנורה של כרית אויר מן הסתם לא? כי היא לא דולקת בכלל ומראה הכל תקין

עזרתכם לאן אני יכול לפנות ואיך להתקדם? 

האם מישהו יכול להוציא לי אתהמקט של סליל כרית אויר ? אשלח לו רישיון בפרטי 

עריכה אחרונה על ידי eellaadd2
פורסם
בתאריך 27.8.2020 בשעה 11:22, eellaadd2 כתב:

בתאריך 27.8.2020 בשעה 11:22, eellaadd2 כתב:

שלום חברים יקרים

לקסוס ct200h שנת 2011 עם בעיה בנורות abs לא דולקות(גם הצופר לא עובד , תכף תבינו למה ציינתי את הצופר) 

פעמים מעטות ממש שהצופר כן עובד לכן אמרתי או שזה פיוז או צופר גמור או סליל כרית אויר

- הלכתי על מנת לבדוק מה הבעיה בabs שהדוושה יותר קשה מן הרגיל , מכיר קצת את התופעה לכן אמרתי משאבת abs תקולה 

אך הפלא ופלא לפעמים היא כן עובדת כמו שצריך ואין נורות והכל טוב (הצופר עדיין לא עובד ) 

ולפעמים זה חוזר אחרי 400 קמ ונתקע ככה 1000 וכן הלאה והלאה

הלכתי לחברה בפ״ת שם אמרו הלך משאבה (לא נפוץ בכלל) צריך להחליף

טוב לא בשתכנעתי כי היה לי מוזר שלפעמים זה עובד ולפעמים לא אז המשכתי לבדוק

הגעתי לבחור בנתניה נראה דווקא שהוא מקצוען כי הוא גם שאל אותי ישר , תגיד הצופר שלך עובד? 

פתח את ההגה ואמר שהסליל כרית אויר (מחובר גם לכרית אויר גם לצופר ולאייביאס ולעוד מערכות ) שהוא קרוע מבלאי וברגע שנחליף את הכל יסתדר 

אני רוצה לבדוק להזמין את החלק מחול והאם מישהו יכול להגיד לי אם יש כמה סלילים שיושבים מאחורי ההגה או רק סליל כרית אויר

ואם הסליל כרית אויר פגום אז אמורה גם לדלוק לי מנורה של כרית אויר מן הסתם לא? כי היא לא דולקת בכלל ומראה הכל תקין

עזרתכם לאן אני יכול לפנות ואיך להתקדם? 

הי

כנס ל ebay רשום בחיפוש 84306-50210 סיני ב 30 דולר.

אני רכשתי לטויוטה פריוס סיני ב 10 דולר עובד כבר שנתיים בלי בעיות.

פורסם

על פניו זה מתאים לרכב שלך ולשנתון שלך.

Ct200h 2011

אלא אם זה דגם מיוחד.?

תרשום לי בפרטי

צרף לי את צילום רשיון הרכב ואבדוק לך אם זה המספר

תתקשר אלי 0547738080

לא נראה לי שיש בעייה abs

יותר סביר זה .משאבת בלם חשמלית

מתי החלפת נוזל בלם ?האם הרכב מטופל בחברה ?

יש מצב שהנוזל בלם דורש החלפה. צועק.!

• תוכן חדש...