Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סופר מיני, 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, כנראה מתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב וכמו כל סטודנט אני רוצה רכב לעצמי (נמאס להתעלק על ההורים)

הדיבור הוא רכב חסכוני (כמה שאפשר), כמה שיותר חדש, וכמובן לא רכב שאחשוש לנסוע איתו לצפון או להתקע במוסך, כיוון שישרת אותי בנסועה יומ-יומית של כ 60 ק"מ ביום.

חשוב לי שיהיה ידני, לא צרפתי (בוחר להקשיב לסטיגמות, מניסיון של חברים).

אין הכרח של מספר דלתות/ מושבים כנראה שרוב הזמן לא יותר מנוסע אחד בנוסף אליי. 

כן חשוב לי שיהיה לי נוח בו, כלומר לא משהו פיצי פיצפוני (i10, ספלאש - רכבים שנסעתי בהם ולא היה כיף) מאמין שמדובר בסופר מיני למיניהם.

אשמח להמלצות כי אני אובד עצות.

תודה מראש

פורסם

אתה יכול לחפש סוזוקי סוויפט למשל שתהיה חסכונית ואמינה, סיאט איביזה גם אופציה במיוחד אם תצליח למצוא אחת משנת 2015 עם מנוע tsi, מנועי1.4 אמינים אך חלשים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מוסיף גם פיאסטה / i20 / ריו. קצת חבל לגבי הצרפתיות - הקליאו למשל היא ממש מה שאתה מחפש, ובלי בעיות אמינות מיוחדות (בדגם הידני לפחות). היא גם הרבה יותר יפה, ויותר מאובזרת.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

זאת קליאו בצורה חיצונית שונה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפני 22 שעות, pooh-bear כתב:

הייתי מוסיף גם פיאסטה / i20 / ריו. קצת חבל לגבי הצרפתיות - הקליאו למשל היא ממש מה שאתה מחפש, ובלי בעיות אמינות מיוחדות (בדגם הידני לפחות). היא גם הרבה יותר יפה, ויותר מאובזרת.

באמת? האם אני נצמד לסטיגמות סתם? יש כאן עוד אנשים שיכולים לאשר במקרה?

לפני 22 שעות, CHACHAM כתב:

הייתי ממליץ על דאציה סנדרו סטפווי 0.9 טורבו בנזין, נוחה מאוד. אבל היא חברת בת של רנו אז אולי זה צרפתית..

דאציה אני יודע שזה גרמני, האמת חשבתי עליה, איזו שנה אפשר להביא במחיר הזה?

לפני 22 שעות, yulianx כתב:

אתה יכול לחפש סוזוקי סוויפט למשל שתהיה חסכונית ואמינה, סיאט איביזה גם אופציה במיוחד אם תצליח למצוא אחת משנת 2015 עם מנוע tsi, מנועי1.4 אמינים אך חלשים יותר.

סיאט האמת מפחיד אותי קצת עם התיקונים והחלפים, כרגע נוהג על ג'טה של ההורים וכל תיקון עולה מיליון כסף.
בגלל אני מעדיף יפני קוריאני וכו'.

האמת חשבתי גם על ספארק, או על מנוע דיזל כלשהו, האם אולי עדיף רכב דיזל לצרכים האלה ואז לרדת בשנתיים שלוש, ולקבל רכב גדול יותר (לא כל כך משנה הגודל האמת), אבל עם מנוע דיזל?

פורסם
לפני 28 דקות, Shalem1996 כתב:

דאציה אני יודע שזה גרמני, האמת חשבתי עליה, איזו שנה אפשר להביא במחיר הזה?

דאציה היא רומנית ולא גרמנית.

בתקציבך ייכנס לדעתי 2017 אולי 18 כי הם בסיסיים וזולים מאוד.

קח בחשבון שאם לא ידני אז זה רובוטי חד מצמדי.

דווקא דגם הדיזל זכה לשבחים בפורום.

פורסם

יש בפורום כמה בעלי קליאו,208 ידנית שמרוצים.

קליאו למשל תהיה מאובזרת, מנוע די זריז, מעוצבת,בעיר מרגישה נוקשה.

דאציה היא בעצם קליאו, רק נוחה יותר אך איכות חומרים פחות טובה ועיצוב מיושן יותר.

פורסם

דאצ'יה שייכת לרנו ומבוססת על מכלולים של רנו. לא גרמנית ולא נעליים. לגבי הסנדרו, למיטב זכרוני היא גם פחות בטוחה מהקליאו, אבל זה מחייב בדיקה לעומק.

רצוי לא להתייחס לארץ המוצא של הרכב אלא לדגם הספציפי. בלי לפתוח פה מלחמת עולם נוספת - הקליאו הידנית (בינתיים) מראה אמינות טובה.

לגבי דיזל - בנסועה כמו שלך אין ממש צורך בדיזל, ובתקציב שלך לא בטוח שזה משתלם - רכבי דיזל לרוב נקנים כדי לנסוע הרבה, ובאותו תקציב תוכל למצוא רכבי בנזין שנסעו הרבה פחות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...