Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מחפש לקנות רכב ראשון :)

צפוי לנסוע כל יום כ-100 ק"מ, חלק מהדרך בדרך הררית ומפותלת. ישמש אותי בעיקר כנהג יחיד לעבודה, לעיתים רחוקות גם לנסיעות משפחתיות.

דברים שאני צריך:

• בטיחות - הפרמטר החשוב ביותר מבחינתי.
  • נוחות נסיעה
  • רכב אמין ללא צורך בהתעסקויות

על מה אני מוכן לוותר:

• רכב יפה
  • אבזור נוחות

בעקרון אני די גמיש בתקציב, משהו כמו 30-70k.

אשמח לחוות דעתכם, תודה רבה

פורסם

אם גיר ידני בא בחשבון, ניתן לקנות במחיר יחסית לא יקר רנו קליאו ידנית 0.9 משנתון יחסית מתקדם.
לדוגמה ( אין לי קשר למודעה האקראית הזאת ).
https://www.yad2.co.il/s/c/a1o5lk
רכב בטיחותי, זריז וחסכוני.
מושב נוח, ללא בעיות אמינות סדרתיות. ביטוחים לא יקרים
חסרונות - בידוד רעשים לא מספיק טוב, לא מאובזר , טיפולים במוסך מורשה לא זולים ( כדאי למצוא מוסך מכונאות כללית שמכיר את הדגם ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ה 208 מנוע 1.2 טורבו עדיף על קליאו 1.2 בגרסה האוטומטית, בגלל הבדלי ואמינות הגיר ( ברנו רובוטי בפיג'ו אוטומטי פלנטרי ).

• רעיון טוב! 2

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

בקליאו יש 4 דלתות רק שהידיות של הדלתות מאחורה מוסתרות. הייתי לוקח קליאו ידנית או סוזוקי בלנו.

עריכה אחרונה על ידי dorban3
פורסם

208 כן מומלצת ( אוטומטית עם מנוע 1.2 טורבו בנזין ), אחרי בחינת מצב רצועת טיימינג, שלא מתחילה להתפורר ( כדאי להתעלם מהנחיות היבואן בקשר להחלפתה - זה יכול להיות מאוחר מדי ).

פורסם (נערך)

הייתי מוותר על שתיהן באוטומט. במיוחד הקליאו.

אוטומט הייתי הולך על מזדה 2, סוזוקי סוויפט או בלנו, קיה ריו - יונדאי i20 (אותו מנוע), אוליי פיסטה אבל יש בודדות שמורות למכירה אם בכלל. 

עריכה אחרונה על ידי dorban3
פורסם
לפני כשעה, vladclar כתב:

208 כן מומלצת ( אוטומטית עם מנוע 1.2 טורבו בנזין ), אחרי בחינת מצב רצועת טיימינג, שלא מתחילה להתפורר ( כדאי להתעלם מהנחיות היבואן בקשר להחלפתה - זה יכול להיות מאוחר מדי ).

מה השנתון / קילומטרז' שנותן את ה-Value for money הגבוה ביותר לדעתך? יש גם 0 ק"מ ב-85k שזה חריגה למעלה מהתקציב שהגדרתי לרכישה

לפני 8 דקות, dorban3 כתב:

הייתי מוותר על שתיהן באוטומט. במיוחד הקליאו.

אוטומט הייתי הולך על מזדה 2, סוזוקי סוויפט, קיה ריו - יונדאי i20 (אותו מנוע), אוליי פיסטה אבל יש בודדות שמורות למכירה אם בכלל. 

סוויפט בטיחותית? 3 כוכבי בטיחות

מבין הדגמים שהזכרת, מי נותנת לדעתך את התמורה הטובה ביותר למחירה?

פורסם

לא יודע לגבי בטיחות אני נוסע רוב הזמן בתוך העיר ולא מייחס לזה הרבה חשיבות. גם זהיר מאוד בנהיגה לפחות משתדל.

תלויי במזל של מה יופיע בלוח בתקופה שאתה מחפש.

ב-85K זה משהו אחר לגמרי - מה שהצעתי זה לעד 40K גג

• תוכן חדש...