Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש את הרכב הראשון שלי. 

אני מעוניין לרכוש סופר מיני שכוללת גיר אוטומט רגיל (לא רובוטי), ומנוע 1400-1600 סמ"ק. 

ק"מ עד 120 אלף ורצוי כמה שיותר נמוך. 

שנתונים 2013-2016, הרכב יהיה מיועד לנסיעות לעבודה ויציאות בערבים באזור המרכז.

שמעתי תגובות טובות על טיוטה יאיריס. 

מנגד נתקלתי במודעה של פיאסטה 2010 וק"מ 140 אלף, שמשכה אותי ואני שוקל לברר. 

מדגיש שליונדאי i20 לא התחברתי. 

אשמח לתגובות והמלצות 

פורסם

האופציות שלך הן  

קיה ריו (אם לא התחברת לI20 אולי לא תתחבר אליה גם). 

סוזוקי סוויפט 

מאזדה 2 - אם נכנסת 2016 עדיפה לדעתי על רוב האופציות.

יאריס מ2012 והלאה עם גיר רציף.

הונדה ג'אז אם נכנסת בתקציב.

פיאסטה 1.4 בלבד ולא 1.6. 

אופל קורסה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

השיקולים שלי הם יותר לכיוון טיוטה יאריס,

פורד פיאסטה וסוזוקי סוויפט. 

יאירס למדתי עכשיו להסתכל על שנתון 12 ומעלה תודה.

אשמח קצת להסבר- בפיאסטה יש לי חשש מהגיר הרובוטי ששמעתי שעושה בעיות, ולמה מנוע רק 1.4 ולא 1.6?

לגבי סוזוקי סוויפט העיצוב קצת לא לטעמי אבל יש מצב להתפשרות ולקנות כזאת. 

פורסם

הייתי בודק פיגו 208 עם מנוע טורבו, הרכב נןח וזריז. מעוצב, אבזור די טוב ברמת אבזור אקטיב.

לרכב יש מחלה בדמות רצועת טיימינג שיכולה להתפורר לכן כדי לבדוק האם הוחלפה, אם לא אז להחליף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מוסיף המלצה על מאזדה 2 או 208, שתיהן משנת 2016 ואילך. לדעתי, בשתיהן האבזור והתחושה בתא הנוסעים יהיו משמעותית טובים יותר מהאחרות, בייחוד לעומת הסוויפט שתרגיש קצת כמו מדינת עולם שלישי בהיבט הזה.

פורסם
לפני 17 שעות, yulianx כתב:

הייתי בודק פיגו 208 עם מנוע טורבו, הרכב נןח וזריז. מעוצב, אבזור די טוב ברמת אבזור אקטיב.

לרכב יש מחלה בדמות רצועת טיימינג שיכולה להתפורר לכן כדי לבדוק האם הוחלפה, אם לא אז להחליף.

לאיזה שנתונים של 208 ו 308 יש את המחלה של הטיימינג? 

פורסם

לאיזה שנתונים של 208 ו 308 יש את המחלה של הטיימינג? 
מנוע 1.2 טורבו. אני חושב שברכבים שיצאו מהמפעל איפשהו ב 2017 ואילך, כבר יש רצועה משופרת.
העניין הוא, שיש רצועת טיימינג שהיצרן ממליץ להחליף כל X ק"מ כשבעצם היא לא מחזיקה עד אז ומתחילה להתפורר. חפש על זה בפורום.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

• תוכן חדש...