Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית ראשונה של הסוזוקי איגניס מתוחת הפנים עלתה על כבישי ישראל לפני ימים מספר.

החידוש המשמעותי ברכב הוא תוספת מבורכת של מערכות בטיחות מקוריות הן לבלימה והן לסטיה מנתיב, מערכות הפותרות את הרכב מקללת המובילאיי.

חידוש נוסף (ובאופן מפתיע) פחות משמעותי הוא הוספת מערכת הברידית קלה לטובת הפחתה בפליטת המזהמים המערכת כל כך קלה שהרכב המשודרג נשאר באותה קבוצת זיהום (4) 

היתרונות של המערכת מתבטאות בזינוק מעט טוב יותר מעבר ובמעט יותר כח בתוואי הררי. צריכת הדלק אמורה להשתפר במעט, למרות שגם ככה היא היתה (ונשארה) טובה מאד.

הגעתו של הדגם מתאפשרת עם הוספתו הגיר הרציף לרשימת התוספות.

המחיר מתייקר משמעותית וצפוי לעמוד על 97990 ש"ח (לעומת 89990 ש"ח שעולה הדגם היוצא)

אין לי מידע מתי יחל שיווקו של הדגם בפועל.

פורסם

כי היבואנים, אפילו השמרנים כמו סוזוקי, נוקטים בשיטת המחירון הגבוה וה"מבצעים". 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

דווקא סוזוקי לא מאד נדיבים בהנחות - גם כשמדובר במבצעי "חבר"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במחיר הזה יהיה לה לא פשוט מול סופר מיני אמיתיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 1 שעה, PriceDevil כתב:

החידוש המשמעותי ברכב הוא תוספת מבורכת של מערכות בטיחות מקוריות הן לבלימה והן לסטיה מנתיב, מערכות הפותרות את הרכב מקללת המובילאיי.

תיקון סטייה מנתיב או זיהוי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אז אולי קיבלה בלימה אוטונומית ומובילאי? 

ככה עשו עם הקרוסאובר. 

היום corolla cross 2022

פורסם

כמעט 100,000 ש"ח על הדבר הזה? בדקתי בלוח שנה, חשבתי שאחד באפריל עכשיו. 100,000 ש"ח על רכב מיני של סוזוקי?!? אפילו בלי תיקון סטיה מנתיב?

מי יקנה את זה? כאילו, ברצינות? חסרות סופר מיני נורמליות, עם מנוע נורמלי ואבזור נורמלי? חסרים גי'פונים מאפס ק"מ ב-100 וקצת?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני כשעה, PriceDevil כתב:

אם כתבתי משהו מפורשות גם התכוונתי אליו - אין התקנה של מובילאיי המערכות מ-ק-ו-ר-י-ו-ת.

אל תרתח... 

חשבתי שהנתונים מבוססים על ציון בטיחות. 

ולשאלה מי יקנה את זה. 

תהיו בטוחים שזה ימכר טוב יותר מכל סופר מיני אירופאית טובה ככל שתהיה. 

למותג הזה יש קהל נאמן שישמח לשמוע על פתרון  הבעיה הרצינית של חוסר מערכות בטיחות. ועוד עם הבטחה לצריכת דלק עוד יותר נמוכה. 

קהל מבוגר שיתרגש לשמוע על שימוש בטכנולוגיה מתקדמת של מערכת היברידית (סוג של). 

היום corolla cross 2022

פורסם

אני ממש לא בטוח שזה ימכור יותר מאיביזה...

אני לא חושב שיש בעיה עם רכבי מיני פשוטים, חסכוניים (אפילו ספרטניים) וזולים - הבעיה היא שזה לא נכנס בשום צורה לקטגוריה של זול. למה לא לקנות כבר סוויפט וזהו, אם אתה ממש (אבל ממש) חייב סוזוקי?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני מכיר כמה וכמה פנסיונרים שהעדיפו את האיגניס בגלל הגובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 8 שעות, markb205 כתב:

תהיו בטוחים שזה ימכר טוב יותר מכל סופר מיני אירופאית טובה ככל שתהיה. 

כמו pooh-bear, אני מאוד בספק לגביי המשפט הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...