Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 2008 מקבל גם גרסת GT-ליין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לובינסקי ממשיכה במסורת ה"גרסאות ממש מאובזרות, מעוצבות, ויקרות" שלה ומשיקה את ה-2008 GT-ליין בתמורה ל-144,000 משקליכם. ג'יפון קטן במחיר של משפחתית מסורתית ולא זולה, מה דעתכם על המתכון הזה?

1665515682_MAIN--2008-GT--2020.thumb.jpg.201aaf689516f960e401bc7719aa56dd.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

הגרסה החשמלית שהיא המעניינת בהיצע אמורה לנחות פה בקרוב (כבר מסתובבת פה אחת לצרכי תקינה). מה שעכשיו פחות ברור הוא האם הם יציעו אותה בגרסת פרמיום כפי שדובר פה בפורום, או GT-Line שבהתחשב בדרגת המס המאוד נמוכה עדיין על רכבים חשמליים מלאים, אין שום סיבה לא להביא אותה סופר מאובזרת ברמת המחירים שהוזכרו פה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אתה מקבל שימושיות של משפחתית הצ'בק מסורתית אם לא יותר, עם הרבה אבזור שאתה לא מקבל במשפחתית במחיר מקביל. סה"כ לא נראה לי דיל כזה רע.

סקודה עושים אותו דבר עם הקאמיק 1.5 סטייל..

פורסם

כמה שאני אוהב את פיגו ( ובאמת אוהב ) הם מתחילים להגזים עם המחירים.

אני מבין שהם על הגל, אבל יש גבול מסויים.

אני מתלבט עכשיו בין c5 אירקורס לבין 3008

אני לא רואה סיבה לשלם כמעט 7000₪ יותר על הפיגו.

מצד שני, אני מבין אותם כעסק, מלאי לא גדול של רכבים וביקוש גבוה, יוצר עלייה במחיר.

אבל בחייאת 2008 במחיר של c5 , שתהיה מאובזרת ככל שהיא. זה כבר הגזמה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, רק מיאטה כתב:

אבל בחייאת 2008 במחיר של c5 , שתהיה מאובזרת ככל שהיא. זה כבר הגזמה.

גם קמיק מאובזרת במחיר של אטקה, cx30 במחיר של cx5 אקסיד מאובזרת במחיר של ספורטג'.
לא כולם רוצים את הרכב הגדול יותר, ואבזור ועיצוב זה בהחלט שיקול.

• מעניין 2
פורסם

מבחינתי שיביאו כמה שיותר דגמים ויתמחרו אותם איך שהם רוצים, כל עוד הדבר לא גורם לעלייה במחירי דגמי הבסיס - ריבוי דגמים הוא דבר מבורך.

אולי זה יגרום לאחד היבואנים להרים את הכפפה ולהביא גם ידניים מאובזרים ולא רק דגם בסיסי יחיד.

• רעיון טוב! 1

.We apologise for the inconvenience

פורסם

ב-3008 וב-5008 גרסאות ה-GT מגיעות גם עם מנוע חזק יותר, לא יכלו לפרגן גם ב-2008?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה לא רכב שפונה למי שאוהב לנהוג, אפשר לקבל 308GT בלא הרבה יותר (ולכן המנוע לא רלוונטי במקרה הזה). זה יותר פונה לדעתי למי שחלם על Q3 או X1, אבל לא באמת רוצה או יכול לשלם על אחת. כמה כאלו יש, שיעדיפו את זה ולא CX-30 בעוד כמה מאות ש"ח לחודש (וכנראה עם ירידת ערך עדיפה)? שאלה מעניינת.

במחשבה שניה, כמעט 150 (אחרי צבע מטלי ואגרת רישוי) לג'יפון עירוני? אין איזו מגיפה שמשתוללת בחוץ עם כמעט מיליון מובטלים? עכשיו ממש מעניין כמה הדבר הזה הולך למכור.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 48 דקות, itsik170 כתב:

ב-3008 וב-5008 גרסאות ה-GT מגיעות גם עם מנוע חזק יותר, לא יכלו לפרגן גם ב-2008?

כמו שכתבו לפני GT-Line זו רמת גימור (שחדשה רק בארץ) להבדיל מדגמי GT שם מדובר לרוב במנוע שונה וחזק יותר (בכל הדגמים).

פורסם

פרימיום בתוספת גג פנוראמי עולה 141k ונמכרה יפה עד עכשיו. 

תוספת 3000 שקל שתמורתם מקבלים רכב מפואר ומיוחד עם תוספת מערכות בטיחות רבות, זה לא דיל רע. 

לי אישית הדגם הזה קורץ. מאמין שבמבצעים יהיה ניתן לקבל 5000 שקל הנחה. אז ב 140k זה משתלם (שוב, למי שאוהב את הרכב שלו קצת יותר מאובזר ומיוחד). 

• מעניין 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני חושב שג'יפון מבוסס סופר מיני, מאובזר ככל שיהיה, ב-140 אלף ש"ח זה מוגזם.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...