Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני 15-20

WRLD
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש רכב ידני

התקציב 15-20

חשוב שיהיה אמין ויראה יחסית טוב, תחזוקה לא יקרה(נהג חדש), חסכון בדלק זה יתרון.

נסיעות יומיומיות, לעבודה לחברים וכו'.

חשבתי על קליאו 0.9 דור 4 אבל היא נראית לי מחוץ לתקציב.

הפיגו 208 נראה מתאים אבל פשוט לא התחברתי למראה.

אם האלטו הייתה נראית טוב הייתי לוקח אחת בלי לחשוב פעמיים.

למישהו יש המלצות? הייתי שמח לסדאן כלשהי אבל הבנתי שכבר לא אמצא סדאן ידנית נורמלית בתקציב.

עריכה אחרונה על ידי WRLD
פורסם

בתוספת קטנה תוכל להכניס את הקליאו, היתרון שלה הוא במהנוע ואבזור כבר ברמת אבזור הבסיסית.

מאחור המרווח בינוני, מושבים נוחים, אך המתלים בעיר נוקשים. אופציה טובה למחיר.

איביזה או פאביה גם אופציות טובות, לאיביזה איכות חומרים עדיפה. אך האיביזה מרגישה רחבה יותר לנהג עקב המבנה הקונסולה בפאביה.

מנועי ה 1.4 נחשבים לאמינים והסחיבה די טובה.

מנגד לעומת הקליאו הפאביה ניראית הרבה יותר מיושנת.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חיסכון בדלק ותחזוקה לא יקרה - חפש פיקנטו, לא רכב שנראה טוב אבל אמינות טובה יותר משאר הרכבים שהצעת.

רכב יפה - פיאסטה מ2014 עם הגריל של אסטון מרטין, מאמין שתוכל למצוא אחת סביב ה20

פורסם

לקליאו אין שום בעיות אמינות ידועות בשילוב שהוא מעוניין בו.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...