Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי קהילה יקרה,

קצת אבודה ואשמח לעזרה - אני מחפשת רכב יד שניה סופר מיני (אוטומט). חשוב שיהיה:

1. בעל תא מטען גדול יחסית שיכול להכיל עגלה. הרכב אמור לשרת אותי ועוד תינוק בעתיד.

2. חסכוני בדלק (נוסעת בעיקר בעיר).

3. אמין.

תקציב - 55-60 אש"ח

תודה מראש לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי תוקית
פורסם
לפני 13 שעות, yoav911gt2 כתב:

הונדה ג'אז מ 2015 והלאה , עדיף ברמת גימור קומפורט לטובת אבזור בטיחות עדיף. הפשרה העיקרית היא בביצועים. 

תודה על התשובה. מה דעתך על סוזוקי בלנו, דאצ'יה סנדרו, סיאט איביזה ? איזה מהם עונה הכי טוב לדרישות של אמינות ודלק?

פורסם

הבלנו אמינה, מרווחת, חסכונית, הביצועים סבירים, לי המושבים לא היו נוחים.

האיביזה זריזה יותר בצורה ניכרת, מושבים תומכים יותר, אך היא צפופה יותר, הכיר פחות אמין מזה של הבלנו.

הדאציה גם נוחה, ביצועים די טובים, מרווחת אך איכות חומרים פשוטה כמו לבלנו, אך עיקר הבעיה זה הגיר הרובוטי- מדובר על רובוט חד מצמדי והוא לא נעים בעיר או האצה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אמינות - בעיקר הבלנו. - הגיר הרובוטי בסיאט ובסנדרו לא נחשב לשיא האמינות וגם לא נוח לשימוש. 

מבחינת בטיחות הבלנו והסנדרו נופלות מהאיביזה ומהג'אז.

מבחינת חסכון בדלק אני לא חושב שיש פה אופציה שנחשב לבזבנית, אם נוהגים רגוע אפשר מכולן להוציא צריכת דלק טובה.

פורסם
בתאריך 19.6.2020 בשעה 21:54, yoav911gt2 כתב:

הונדה ג'אז מ 2015 והלאה , עדיף ברמת גימור קומפורט לטובת אבזור בטיחות עדיף. הפשרה העיקרית היא בביצועים. 

כנל רק ג'אז לפי מה שציינת ורצוי דגם קומפורט
תא מטען של משפחתית קטנה פלוס מושבים מתקפלים
354 ליטר עד 747 ליטר תא מטען

לבלנו בשנים האלה לא היה מבחני ריסוק כמדומני

היום - אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013
קודם - הונדה ג'אז קומפורט 2017

קודם - סובארו B3 שנת 2008

פורסם

הבלנו נבחנה ב 2016, הבעיה בעיקר עם הגנה על ילדים מאחור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני זוכר כשקניתי את הג'אז (יוני 2017)הייתי לפני בסוזוקי, הבחור שם אמר שאין מבחני ריסוק לבלאנו אז ירדנו מזה.

היום - אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013
קודם - הונדה ג'אז קומפורט 2017

קודם - סובארו B3 שנת 2008

• תוכן חדש...