Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, למי ששמע ולמי שעוד לא, החלפתי את הרנו שלי, במקומה הגיעה BMW חמודה שדואגת לספק לי תעסוקה לשעותי הפנויות, והנה היום חל שינוי משמעותי בהתנהגות המכונית שלי.

ראשית הסיפור, לפני כ3 שבועות אז קניתי את האוטו, על האוטו היה מורכב דוד פרי פלואו עדין למראה, שצליליו היו נעימים ונוכחותו הייתה אסטטית למדי, אלא מה? שמקריאה בפורומים שונים לגבי אותו הרכב ראיתי שהומלץ באופן מאוד גורף להמנע משימוש בדודי פליטה סופיים שינם מקוריים או שיוצרו במיוחד עבור הרכב הספציפי הזה, מכיוון שחשיבות לחץ החזרה \ גלים חוזרים למנוע הזה היא קריטית.

ובכן, יחד עם האוטו צייד אותי המוכר בדוד המקורי, לאמור "אם יתחשק לך תרכיב חזרה" ואכן, הקדשתי היום חצי שעה, מפתח 13 וראצ'ט והחלפתי את דוד הפרי פלואו האוניברסלי בדוד המקורי של האוטו.

-השינוי היה ניכר, ברור, חד ומשמעותי, האוטו מגיב כעת טוב יותר, מרגיש משמעותית חזק יותר, ופעולת המנו הפכה נעימה הרבה יותר-

לסיכום - לפני שמתפתים לשים דוד אוניברסלי פתוח, שוה לשקול או לנסות קודם, ורק אחר כך להחליט, כי היצרנים משקיעים המון בפיתוח של מערכת הפליטה לאוטו שלכם, וחבל להרוס השקעה רבה כל כך לטובת רעש נעים יותר או פוזה בשקל וחצי...

מוגש כחומר למחשבה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

נו... תראה מה עשית עכשיו?!

איך תמכור את הדוד זרימה חופשית בפורום מכירה, אחרי שאתה מכפיש אותו ככה?

;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

לעניות דעתי ,בדוד המקורי שאמור להשתיק את הרעש ,יחזרו יותר גזים אחורה

אבל זה אמור להיות תקני אני מניח

תקנו אותי אם אני טועה

ברכותיי על הרעיון הנכון

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

הרנו נמכרה לבחור נחמד מאוד, שקנה אותה כרכב מעבר [בין אוטו אחד למשנהו], אני מקווה \ בטוח שהוא יטפל בה באותה אהבה שאני טיפלתי בה.

[למעוניינים, יש לי פשוט המון חלקי חילוף לאוטו, שיינתנו למי שיגיע לקחת]

לגבי מכירת הדוד שפורק - לא ממש חשוב לי למכור אותו, הוא לא עלה לי כסף, ולתרום הוא לא תרם לי, ככה שלא לחוץ לי.

ולגבי הענין עצמו, אתמול, בשיחה עם בת הזוג שלי היא העלתה את האפשרות שלפעמים הרעש החדש, והתפיסה של "דוד פרי פלואו אמור לשפר" גורמים לבנאדם "להרגיש" שינוי שלא קיים, או לחשוב שהשינוי הוא לטובה כלשמעשה מדובר בהיפך הגמור.

כך שבשורה התחתונה, וכמו שאומרים אנשים שמתעסקים בתחום, השיפור הוא בעיקר בראש, ולפעמים הוספת של פרי-פלואו שלא יוצר במיוחד לאוטו ספציפי יגרמו להרעה בביצועים.

זה ענין סובייקטיבי, אבל שווה בדיקה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...