Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קטע מוזר - גם אחרי שהרכב מונע והסוויץ' לא לחוץ, הסטרטר ממשיך לתת 2-3 שניות של עבודה.

המנוע משתעל כאילו מישהו מסובב את הסוויץ' כשהמנוע עובד.

למישהו יש פתרון?

פורסם

שיפוץ סטרטר - מה שקורה זה שכנראה הקלאצ' של הסטרטר שלך הלך, והוא לא מחזיר את הסטרטר בזמן, הנזקים שיכולים להגרם - מעבר לשריפה של הפחמים בסטרטר בגלל שימוש ממושך ואולי סיבוב מהיר מידי - המנוע נכנס לפעולה הרי -

זה יכול גם לטחון לך שיניים של ראש הסטרטר ואפילו של גלגל התנופה, ותאמין לי, לא בא לך להרוס את השיניים של גלגל התנופה.

החלפה של גלגל תנופה לרוב אומר להוריד גיר \ מנוע - הרבה כסף.

פר את הסטרטר ושלח אותו לשיפוץ

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שלום.

כאשר אתה מניע תשים לב לאחר עזיבת המפתח האים המפתח חוזר למקומו (הקפציות שלא)

כמו כן תנסה להניע ולהחזיר מיד בעדינות את המפתח לאחור ותראה אים זה פותר את הבעיה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שבוע טוב!

בדקתי והמפתח חוזר למקום - הבעיה לא נמצאת שם אלא בסטרטר.

השאלה: האם זה משהו שאני יכול לסדר בסטרטר או שעדיף לשלוח לשיפוץ?

פורסם

מצטרף לשאלה בבעיה דומה.

אצלי, רק כשהרכב קר, לאחר שמפסיקים להחזיק את המפתח\סטארטר, הוא משמיע רעש של זמזום חזק עוד כשניה, גם אצלי זו לא בעיית מפתח.

ניסיתי להפסיק את המפתח\סטרטר מעט לפני שהמנוע תופס (סיבוב סטרטר קצר של חצי שניה) גם כאן יש מין המשך רעש (חזק יותר מסתם סיבוב סטרטר)

המ זה ? גלגל השיניים של הסטרטר לא חוזר למקומו ? מה מחירי השיפוץ ? (קליאו 1.2)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אם אכן מדובר בקלאץ' המחזיר את הזר שיניים של הסטרטר מתוך גלגל התנופה, זה נשמע לי בעיה שאפשר לפתור די בקלות. נשמע כמו שימון בWD40 או החלפת הקפיץ.

דעתכם?

פורסם

החובבנות זולה אך אח"כ הופכת ליקרה. אם תשמן את שינן המתנע (בנדיקס) עם WD40 אז הוא יתחיל להחליק והרכב בכלל לא יניע.

שפץ המתנע אצל בעל מקצוע כי היקר הוא זול והזול הוא יקר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני לא מתכוון להציף את הכל בשמן. אני אפתח את הסטרטר ואבדוק מה עוצר את הבנדיקס מלחזור פנימה לתוך הסטרטר. יכול להיות שזה רק לכלוך או קפיץ שצריך להחליף.

אם צריך לשפץ את הסטרטר - זה מה שאני אעשה אבל אם מדובר רק בקפיץ - חבל לזרוק 500 שקל.

ובנוסף, את השיעור של "זול עולה ביוקר" למדתי היטב על הרנו אקספרס הארורה...

• תוכן חדש...