Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. ברשותי סובארו ג'אסטי מודל 1994 fwd. ידנית. הדגם עם ההזרקה. מנוע 1.2. הרכב במצב שמור ומקורי. אשמח לקבל עזרה או ייעוץ לגבי מה ניתן לעשות היום בכדי לשפר מעט התנהגות כביש ונוחות. למשל:

1. הייתי שמח להתקין צלחות+רפידות באיכות טובה כדי לשפר איכות בלימה. כשעולים על במפר, בעת הירידה ממנו זה מרגיש כאילו השיכוך של הבולמים לא ממש משכך וזה מעט אלים ולא נעים. כמו כן קראתי שיש הרבה אנשים שקונים סטים של "בושינגס" התותבים מפוליאוריטן ולא מגומי שנותנים קצת קשיחות ותחושה שהגל קצת יותר קשיח ויציב. אני מן הסתם מעריך שבעולם יש מקומות שמייצרים חלקים באיכות טובה יותר ממה שיצאה מהמפעל בשנת 1994. השאלה מה יתאים? ואיפה ניתן להשיג. כל עצה או טיפ שיש אשמח לשמוע. בסהכ רכב חמוד וחביב כל כך.

2. המליצו לי לעשות ניקוי רדיאטור(מעט מתחמם כשמפעילים מזגן והרכב לא בנסיעה). אלו מזגנים שהתקינו בארץ כנראה,ולא מקוריים מיפן חח. תודה רבה לכם5069cde0758eace6df0a8f56116cdf63.jpg

Sent from my GM1910 using Tapatalk

• תוכן חדש...