Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לחבר שלי בעיה ב GS שלו שאין לו בכלל ניצוץ הבאנו CDI וכוהל הצתה תחליפים שעובדדים בוודאות

אך התקלה המשיכה ואין ניצוץ אך מה שנשאר זה רק הסלילים, האם יש דרך לאבחן זאת?

פורסם

אם כל הכבוד לאלקטרוניקה וחשמל, מבלי לדעת מה צריכה להיות ההתנגדות וכו'

תחליף כוהל, עובד ? אז זאת הבעיה, לא עובד ? תחזיר כוהל ותחליף CDI, עובד ? ניפתר, לא עובד ? תחליף את שניהם. ככה הבעיה ניפתרת.

צריך חלקים ל GS ? תנסה אצל יובל - 052-3300655 יש לו כמה GS-ים מפורקים אחרי תאונות.

פורסם

בקשר להתנגדות של הפיק אפ היא תקינה בדקתי עם רב מודד התנגדות צריכה להיות בין 90 -250 אוום,

בקשר ל CDI הוא לא מעביר את ה + שהוא אמור לעביר לכהול הצתה וכן גם המתח שמגיע ל CDI הוא תקין.

ובכך נשארו רק הסלילים האם יש לכם דרך או רעינות לבדיקת תקינות הסלילים?

פורסם

בGS500, מערכת ההצתה מוזנת ישירות מהמצבר, ולא מסלילי הצתה כמו בכלים אחרים.

לכן האפשרות שמדובר בסלילים יורדת מן הפרק משום שאלו משמשים לטעינה בלבד (סליל תלת-פאזי).

ישנה לוגיקה מסודרת לפתרון בעיית הצתה, ולפי השרשור הזה אתה רחוק מלפעול על פיה.

המלצה: אם אינך מבין מה אתה עושה, גש למוסך.

פורסם

האם יש אבחון לסלילים אשר אפשר לדעת אם הם תקינים?

והאם הסלילים משפעים על הסחיבה של הכלי או כלומר על הנצוץ?

פורסם

שלום קבלתי לפני שבוע מחבר סלילים לגוריד 150 (אשר לי יש אותו קטנוע) הוא הביא את הסלילים מפירוק הסלילים (אצלי בקטנוע הסלילים תקינים לגמרי יש לומר זאת) יש לי כמה שאלות בנגוע לסלילים:

איך ניתן לאבחן אם הסלילים הם תקינים?

האם יש בדיקה אשר אפשר לדעת שהסלילים שקבלתי תקינים?

ושאלה אשר מתיחסת לתמונה מס' 2 מהן שני הליפופים הגדולים האלו ("הסלילים הגדולים") ומה תפקידם והאם הם קשורים לשאר הסלילים?

אני מקווה מאד ששאלות אלו יעזורו לחברי הפורום בכול הנוגע לסלילים!!!!

תודה!

תמונה 001.jpg

תמונה 002.jpg

פורסם

אני לא מכיר את הכלי הספציפי הזה, אז קח בערבון מוגבל:

לגבי אבחון סלילים, כבר קיבלת תשובה בשרשור אחר, בדוק התנגדויות והשווה למה שצריך להיות (רשום בספר הטיפולים) .

לגבי שני הסלילים הגדולים, אני מניח שהם מיועדים למערכת ההצתה, והחוטים הולכים מהם אל הCDI .

פורסם

בקשר ל- לגבי אבחון סלילים, כבר קיבלת תשובה בשרשור אחר, בדוק התנגדויות והשווה למה שצריך להיות (רשום בספר הטיפולים) .

לגבי האבחון זה לא קשור לשרשור אחר שבו שאלתי ( וגם שם יש לומר לא קיבלתי תשובה) ואיפה בודקים את התנגדיות בספר יש רק את בדיקת התנגדות של ה פיק אפ (חיישן) ולא של הסלילים- בכןל אופן תודה על תשובתך!

• תוכן חדש...