Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשבוע האחרון התחלתי לשמוע המהום בנסיעה אשר מתחזק עם מהירות הנסיעה, אך אינו מושפע ממצב ההילוכים וכו', כאמור - מגיע מהצמיגים או מיסבים.

האם יש דרך לאבחן באיזה גלגל הליקוי? והאם מגיע מגלגלי החזית או מאחור? ההמהום אינו משתנה בפניות ימינה\שמאלה, אלא נשאר קבוע והטון שלו משתנה בהתאם למהירות כאמור.

יש לציין שלא מדובר ברעש חזק, אלא מסוג הדברים שפדנט כמוני ישים לב אליהם, אך בוודאות לא היה קיים לפני שבוע.

בנוסף, האם ידוע לכם מחיר ממוצע של תיקון\החלפת מיסב? (פוקוס 2013 2.0)

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

בס"ד

מנסיון שלי, אם אין לך חופש או רעש של המיסב (תגביה את הרכב עם ג'ק ותבדוק), השלב הבא יהיה, החלפה בין הצמיגים האחוריים לקדמיים לצורך בדיקה אם קיים שינוי ברעש או לא.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שכחתי לעדכן, הוחלפו 4 צמיגים והצליל עדיין קיים. שמתי לב שבעיקולים הצליל המונוטוני הופך לצליל כמו של מסוק (?).. הכי טוב שאני יכול לתאר.. צליל עמום אך עם עליה וירידה בטון באופן מהיר מאוד עקב סיבוב הגלגלים. מרגיש שאני שומע את אותו הצליל גם בפניות ימינה וגם שמאלה.

כמו כן במעמד החלפת הצמיגים ניסיתי לסובב את הגלגלים הקדמיים וגם לאחוז אותם בשני הצדדים ולבדוק חופש, לא הרגשתי משהו יוצא דופן, אבל אני לא מקצוען בזה.. אקבע הגעה למוסך בקרוב אין ברירה.

עריכה אחרונה על ידי omricn
  • תוכן חדש...