Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיהטסו קופן בדרך אלינו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע קטן מדיי במחיר גדול מדיי...

מעניין אם היא מהנה לנהיגה ולא רק מנקרת עיניים, במיוחד שמדובר בדייהטסו.

חוץ מזה הצורה שלה מזכירה גרסת קופה קבריולה של שילוב מוזר בין של חיפושית צורה חדשה ופיאט 500 צורה חדשה.

פורסם

אוטו ממש חמוד,

כניראה יהפוך ללהיט הבא בקרב התיכוניסטים\כוסיות.

תגיע גם בגרסא יותר חזקה\יותר מפנקת מאשר הגירסא עם מנוע ה1.3 ליטר?

פורסם

מזכירה מאוד בצורתה את ה-מיני audi TT, מיני nissan 350Z!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני דווקא שמעתי שהאוטו הזה די מהנה ונותן תרומה טובה יש אחיזה ,אבזור ממוצע+ המנוע די חסכוני ולא כל כך חלש אבל ב-150 אלף... לא נראה לי תהיה להיט גדול...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

על מה אתם מדברים?! הוא מתחרה ישיר, ובכבוד, ב-206 CC.

ההבדלים בינהם, ראשית, בניגוד ל-206 CC הוא מציע אמינות. ושנית, הוא עולה 20000 ש"ח פחות. שלא לדבר על זה שהוא הרבה יותר מיוחד.

פורסם

רק חבל שבכלל הוא נועד במקור לצעירים שמחפשים קבריולט בזול

ואצלנו עם מחירי השחיטה זה עוד אוטו לאיזה בן של עשירים

אבל הוא אוטו חמוד ביותר ושמעתי עליו שהוא מאוד מהנה לנהיגה

וכמו שאני יודע במנוע של ה1.3 יש 140 סוסים שזה דיי נחמד לגודל כזה

דייהטסו אמרו שהם רוצים לעורר את המותג אבל נראה לי מה שיעזור לה זה אם הם יביאו את השרייד שבנתיים היא מסורבת עליה

לדעתי רק השם יגרום לישראלים לקנות אותה עם כל השם שיש לה בארץ והשוק שיש לה במשומשות, קחו למשל גם את מיצובישי בתקופה שהם שיווקו את הכריזה במקום הלנסר המכירות שלה ירדו, ושהם החזירו בתחילת 2004 את הלנסר המכירות שלה עלו שוב

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
רקוכמו שאני יודע במנוע של ה1.3 יש 140 סוסים שזה דיי נחמד לגודל כזה

ל1.3 טורבו יש 140 סוסים, לארץ אני בספק אם הוא יגיע, צפה ל-1.3 של הסיריון שלו כ-100 כ"ס. על 830 קילו זה יהיה זריז, לא יותר. בכל מקרה, היא צעצוע חביב, אבל אין כאן תחרות למיאטה. (ותרשו לי להגיד שהיא גם די מכוערת...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איציק, 140 סוסים במנוע 1.3 ליטר? לא נסחפנו טיפה? :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

במחיר כזה אפשר לקנות מכונית הרבה יותר טובה.

ולשלם 15000 בשביל מנוע כזה קטן.

וגם העיצוב בכלל לא משהו.

במבי תראה סופר-צארג'ר!!

פורסם

למה שאנשים יקנו את הרכב הזה במחיר המוגזם הזה?

במחיר הזה אפשר לקנות מיאטה.

אני מעריך שזה לא יהיה להיט בארץ.

תחשבו על זה- איזה בן עשירים ירצה לבוא לבית ספר שלו ולהגיד:בואו תראו את הדיהטסו שלי בחוץ.

זו דעתי בכל אופן.

לירון

פורסם
על מה אתם מדברים?! הוא מתחרה ישיר, ובכבוד, ב-206 CC.

ההבדלים בינהם, ראשית, בניגוד ל-206 CC הוא מציע אמינות. ושנית, הוא עולה 20000 ש"ח פחות. שלא לדבר על זה שהוא הרבה יותר מיוחד.

כן בגלל זה הCC הפכה ללהיט בניגוד לדיהטסו? במיוחד עם המנוע של הסיריון פשוט אין מה להשוות......
  • תוכן חדש...