Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מי המנכ"ל שינהל את פעילות טסלה בארץ?

לדעתי אתם לא לוקחים בחשבון שהצרכן בישראל מוכן לשלם 50% מס רכב ולכן אין שום סיבה לטסלה להוריד במחיר

בשביל למכור וכניראה שהם יעלו את המחיר.

אתה חושב כמו יבואן או דילר. טסלה לא עובדים ככה.

חוץ מזה, יש דילרים של פורד שיכולים ללמד את היבואנים בישראל שיעור בניפוח מחירים.

https://www.autoblog.com/2019/12/17/california-dealer-asking-169999-for-2020-ford-mustang-shelby-gt500

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • תגובות 267
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מחיר מאוד הגיוני שגם תואם את רמת המחירים של הרכבים המתחרים האחרים בסגמנט של המודל 3. ושהמודל 3 מתומחר כמותם גם בחו"ל.

פורסם

אולי יביאו גירסה עם סוללה מוקטנת בתור גירסת הבסיס?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
זה מחיר מאוד הגיוני שגם תואם את רמת המחירים של הרכבים המתחרים האחרים בסגמנט של המודל 3. ושהמודל 3 מתומחר כמותם גם בחו"ל.

אני לא בטוח שההשוואה למחירי חו"ל תופסת פה.

האם בחו"ל יש הבדל גדול במיסוי בין רכבי בנזין לבין רכבים חשמליים, כמו שיש בארץ?

פורסם
אני לא בטוח שההשוואה למחירי חו"ל תופסת פה.

האם בחו"ל יש הבדל גדול במיסוי בין רכבי בנזין לבין רכבים חשמליים, כמו שיש בארץ?

למה לא? ממה שהצלחתי למצוא המס על יבוא רכבים בגרמניה לדוגמה הוא 10% ובקניה נוסף גם מע"מ (שם זה 19%) ושם גרסת בסיס של הטסלה עולה 44 אלף יורו, בארץ המס על רכבל חשמלי הוא גם כן 10%+מע"מ. לכן אני לא רואה סיבה שגרסת הבסיס תעלה מעל 200K

פורסם

אני אהיה מאוד מאוד מופתע אם גירסת הבסיס תימכר בפחות מ-250k.

ההשוואה שלך לא נכונה.

כמה עולה סדרה 3 חדשה באירופה. להערכתי, מאוד דומה לטסלה, וכך זה כנראה יהיה בארץ.

פורסם

משום מה כולם מניחים שיתחילו מכירות עם מודל 3. לפי דעתי שנה ראשונה ימכרו את הדגמים היקרים, ומודל 3 יאפשרו רק להזמין כאשר זמן המתנה יהיה 6-12 חודשים.

להערכתי מחיר מודל 3 יהיה 190 עד 240. כמה אנשים יסכימו לשלם מקדמה של 50 אלף על רכב של 190 אלף ולהמתין שנה?

פורסם

יש להם בקנה טסלה Y מהמפעל בסין, בכנראה יתחילו למכור כבר בתחילת השנה לקבל מומנטום מירבי. אני כל הזמן מנסה שלא לחזור על דברי אבל הרבה אנשים שוכחים שטסלה היא זן חדש ביצרני רכב שלא מעניין אותו הרווח המיידי (לפחות עכשיו) והם מתנהלים כמו חברת סטארט-אפ שמשקיע את הכסף בפיתוח והתיעלות ייצור והקמת תשתיות שיתנו להם בסיס הרבה יותר רחב משאר החברות. כמו כן טסלה הולכת לכיוון הלקוחות וכיצרן והדילר ביחד היא יכולה לראות את התמונה המלאה איך למקסם את המכירות בניגוד למה שמוכר לנו עכשיו בארץ.

פורסם

אנחנו נקבל את הגירסה מסין או ארה"ב?

כי בסין הבנתי הם ישתמשו בסלוללות של LG לצורך הוזלת המחיר.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
הרבה אנשים שוכחים שטסלה היא זן חדש ביצרני רכב שלא מעניין אותו הרווח המיידי (לפחות עכשיו) והם מתנהלים כמו חברת סטארט-אפ שמשקיע את הכסף בפיתוח והתיעלות ייצור והקמת תשתיות .

אתה אומר את זה בקטע חיובי, לא ברור למה.

דווקא האספקט הזה לא מאוד מעודד

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא מעודד? לעניות דעתי גם במקרה של פשיטת רגל של החברה לא תהיה ירידת ערך משמעותית לרכבים או לתפעולם, למעט עדכונים

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

דווקא אחרי שנה לא פשוטה ותקופה בעייתית, שווי המניה מגיע לשיא כל הזמנים היום אחרי טיפוס מתמשך בחודש וחצי האחרונים.

כן נכון שזה לא משהו לבנות עליו לעתיד החברה, אבל כנראה זה נותן אינדיקציה מסוימת לאמון המשקיעים בפרט אחרי התקופה הלא פשוטה שהחברה הייתה בה (כשהמונח פשיטת רגל היה באוויר הרבה זמן).

אני אגב אופטימי למדי לגבי החברה הזו, אבל ימים יגידו.

פורסם
אתה אומר את זה בקטע חיובי, לא ברור למה.

דווקא האספקט הזה לא מאוד מעודד

לך תגיד את זה לחברות הגדולות שמפסידות כסף ונקנות ע"י חברות הודיות וסיניות. בתור לקוח אני רוצה שהחברות יחשבו אלי ולא אני אליהם ושישקיעו בקדמה ובטיחות ולא יעשו טובה בחידוש של קימור אחד או שתיים כל שנה במקרה הטוב, וכבר שמרימים את הכפפה יעשו את זה בחצי קלאץ.

פורסם
משום מה כולם מניחים שיתחילו מכירות עם מודל 3. לפי דעתי שנה ראשונה ימכרו את הדגמים היקרים, ומודל 3 יאפשרו רק להזמין כאשר זמן המתנה יהיה 6-12 חודשים.

להערכתי מחיר מודל 3 יהיה 190 עד 240. כמה אנשים יסכימו לשלם מקדמה של 50 אלף על רכב של 190 אלף ולהמתין שנה?

190 בטח.

בדיוק היום שמענו על תמחור של IKEA בארץ.

Tesla זה רכב יוקרה, לא מזדה 3, למה שיעלה 50% פחות מהמתחרים?

• תוכן חדש...