Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהיו בטוחים גם שפקידי הממשלה הבכירים שחותמים על בניית והפקעת כל נתיבי האגרה האלה, דואגים לעצמם מבעוד מועד לנסיעה חינם בהם על חשבון העבודה בטענה שהזמן שלהם יותר חשוב

אני סקרן לדעת איך הם עושים את זה [emoji848]

• תגובות 267
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ולחבר שכתב שאת מי שקונה רכב ברבע מליון שקל לא מעניינת צריכת דלק, תציץ בקטלוגים של רכבי יוקרה ותראה שלכל דגם יש גרסה היברידית/פלג אין/אנערף. אם זה לא היה מעניין אותם, לא היו טורחים לייצר את זה.

עניין בגלל פריצת מס. הייתי גם קונה אולי XC60 T8, הבעיה רק שגם אחרי הנחה זה עדיין מעבר להשיג יד (שלי).

אבל קל לבדוק אותי - בוא נראה בעוד שנה מה יהיה אחוז המכירות של רכבים היברדים/חשמליים ב-2020 לעומת 2019 :wink:

פורסם
עניין בגלל פריצת מס. הייתי גם קונה אולי XC60 T8, הבעיה רק שגם אחרי הנחה זה עדיין מעבר להשיג יד (שלי). :

אבל מה הקשר בין מה שהיצרנים מייצרים, וההטבת מס פה בארץ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אסור לך
כרגע אסור לך בלי אישור שאר הדיירים.

כך שאם אתה לא מסוכסך עם אף אחד, לא רואה סיבה שלא תוכל לעשות את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מכיר חבר שזורק כבל מאריך מהחלון :)

פורסם

כבר מחכה לעשות נסיעת מבחן!‏ חבר מגרמניה סיפר שזה קלי קלות, אפילו לא ניסו לבדוק עד כמה הוא רציני לגבי הקנייה.‏

drive like a LADY, shift like a BOSS

פורסם

בטיוטה זה בעיה.... לפחות אם אתה רוצה יותר מרבע שעה...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי הם בדקו ומצאו שאחרי רבע שעה רוב האנשים נרדמים מהמכונית. זה מסוכן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אסור לך

אישור חברי ועד הבניין מספיק. עמדת הטעינה שיש לי ולשכן נוסף בבניין מעידה על כך.

בכדי להתקין החברה ביקשה טופס עם חתימה של חברי הועד, וכמובן שלא היתה כל התנגדות ואין סיבה שתהיה.

לקח לי רבע שעה להחתים את כל החברים, ושלושה ימים אח״כ כבר טענתי את הרכב בעמדה המותקנת.

פורסם
למה שלא יהיה קל? ממתי נסיעת מבחן זו בעיה?

זו בעיה (‏מבחינת היבואן)‏ אם אתה לא באמת רוצה לקנות - רק לקחת לסיבוב.‏

drive like a LADY, shift like a BOSS

פורסם (נערך)
אישור חברי ועד הבניין מספיק. עמדת הטעינה שיש לי ולשכן נוסף בבניין מעידה על כך.

בכדי להתקין החברה ביקשה טופס עם חתימה של חברי הועד, וכמובן שלא היתה כל התנגדות ואין סיבה שתהיה.

לקח לי רבע שעה להחתים את כל החברים, ושלושה ימים אח״כ כבר טענתי את הרכב בעמדה המותקנת.

אתה יכול לשתף את חברי הפורום בתמונה של עמדת הטעינה שהותקנה אצלך בבניין וכמובן את הרכב מחובר לטעינה בכדי שנוכל להשכיל ולהבין כיצד נראית התקנה בבניין משותף.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...