Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרבה יותר פשוט וצודק זה להפוך את כל הכבישים המהירים לכבישי אגרה וכמו כן לגבות אגרת גודש בכניסה לערים הגדולות. לכן, אין סיכוי שזה יקרה בישראל.

עונש מיידי וכבד לתושבי הפריפריה הגיאוגרפית שגם ככה נדפקים כל פעם מחדש.

• תגובות 267
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001313282

גם חטיבת המו"פ של טסלה נוחתת בישראל ויש גם הסבר כיצד טסלה יכולה למכור רכבים בישראל ישירות ללא יבואן.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
עונש מיידי וכבד לתושבי הפריפריה הגיאוגרפית שגם ככה נדפקים כל פעם מחדש.

המיסוי הקיים על דלק פוגע בתושבי הפריפריה כי הם צריכים לסוע יותר. כנ״ל מס נסועה. לעומת זאת אם הופכים את כל הכבישים המהירים לכבישי אגרה אפשר לקבוע שהאגרה על הקטעים במרכז הארץ תהייה גבוהה מהאגרה בפריפריה.

פורסם

ומכיוון שאין באמת חלופה של תחבורה ציבורית ראויה לרכב הפרטי. לא ניתן להימלט מהמחשבה שזאת עוד דרך של העשירים לפנות לעצמם את הכבישים מפשוטי העם שידפקו.

תהיו בטוחים גם שפקידי הממשלה הבכירים שחותמים על בניית והפקעת כל נתיבי האגרה האלה, דואגים לעצמם מבעוד מועד לנסיעה חינם בהם על חשבון העבודה בטענה שהזמן שלהם יותר חשוב מהזמן של שאר האזרחים שגם ממהרים לעבודה בבוקר.

פורסם
אני מהמר על תמחור המתחיל ב240,000 לגרסא הבסיסית ביותר

ואני מהמר שתוך זמן קצר (שנתיים לאחר מועד כניסת טסלה, גג) ממשלת ישראל תפרגן במיסוי מיוחד לרכבים חשמליים, ע״מ לשפות עצמה מאובדן ההכנסות מהדלק למי שבחר לנוע ברכב חשמלי. משהו סטייל מיסוי לפי ק״מטראז׳ לרכבים חשמליים, ובטוח איזשהו מס שקר לסופרצ׳ארג׳רים במידה והנ״ל לא מתקיים (וגם אם, למה לא בעצם).

טאגים שאוכל למצוא את ההודעה הזו לציטוט עתידי: הימור מס חשמל

אתה לא צריך להמר, באוצר זו תוכנית שמתגלגלת עוד מימי אגסי נגסי שהלך למקום טוב יותר.

אם לא הייתה תוכנית כזו, החיים של אגסי היו קשים פי כמה כשניסה למכור חשמל זול במחיר יקר כי הוא מונופול.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כדי לעודד רכישת רכב לא מזהם (לפחות לא מזהם בנסיעה להבדיל מתהליך ייצור החשמל).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
כדי לעודד רכישת רכב לא מזהם (לפחות לא מזהם בנסיעה להבדיל מתהליך ייצור החשמל).

כמו רכישות אלה של Bentley Bentayga חשמלי ב-400,000 ש"ח פחות? מה יש לעודד פה?

רכבים חשמלים הם יקרים, רכישה שלהם דורשת בית קרקע ותשתיות יקרות, מיועדים לעשירונים העליונים בלבד.

אני דווקא הייתי מעודד יותר את היבואנים להביא סטרנדרט בטיחותי גבוה יותר לרכבים,

היום בשביל לשדרג את הרכב אני צריך לממן מכיסי אביזרי בטיחות

פורסם

לא ידעתי שאני עשירון עליון.

עזוב, כרגע סיפרת שיש לי בית קרקע עם תשתיות יקרות! הלכתי לחפש אותו! תודה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
הרבה יותר פשוט וצודק זה להפוך את כל הכבישים המהירים לכבישי אגרה וכמו כן לגבות אגרת גודש בכניסה לערים הגדולות. לכן, אין סיכוי שזה יקרה בישראל.
וכמובן במקביל ביטול מס הבלו ואגרת הרישוי. מס על שימוש בדרכים ציבוריות צריך להיות לפי שימוש. זה הכי צודק שיכול להיות.

ולחבר שכתב שאת מי שקונה רכב ברבע מליון שקל לא מעניינת צריכת דלק, תציץ בקטלוגים של רכבי יוקרה ותראה שלכל דגם יש גרסה היברידית/פלג אין/אנערף. אם זה לא היה מעניין אותם, לא היו טורחים לייצר את זה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

ולחבר שכתב שאת מי שקונה רכב ברבע מליון שקל לא מעניינת צריכת דלק

אני משתגע כל פעם שמישהו כותב את השטות הזו.

רכבים חשמלים הם יקרים, רכישה שלהם דורשת בית קרקע ותשתיות יקרות, מיועדים לעשירונים העליונים בלבד.

וגם זו שטות גמורה.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

נכון, יש לי בית קרקע (דו-משפחתי) עם חניה בשטח הנכס

אני גר בקריית חיים, ערך הנכס כ 1.5 מש"ח (לא בטוח שאפשר לקנות מחסן בת"א בסכום הזה)

מעולם לא קניתי רכב חדש, וגם בנטלי ודומותיה ככל הנראה לא אקנה, אבל אם טסלה חדשה היתה עולה 200 אש"ח (או קצת יותר) הייתי בפרוש קונה אחת.

במחיר המסתמן - 240 אש"ח, זה כנראה לא יתממש :-(

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם
אני משתגע כל פעם שמישהו כותב את השטות הזו.

וגם זו שטות גמורה.

אז תסביר בבקשה איך היום בארץ אפשר להחזיק רכב חשמלי למי שגר בבניין משותף ללא תשתיות ציבוריות של טעינה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הבעיה לעשות עמדת טעינה בחניה פרטית של בניין דירות? עכשיו כל מי שיש לו חניה בטאבו הוא עשירון עליון?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...