Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לי התא נוסעים נראה פשוט באופן מוגזם?

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 267
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישבתי היום ברכב תצוגה דגם 3 באולם תצוגה בסין ודווקא רמת הגימור נראית לא רע בכלל, הכל עשויי מחומרים רכים, ריפודים בתאי האיחסון למניעת רעש מחפצים זזים, מושבי עור, דיפון דמויי עץ, אמנם לא ברמה של מרצדס או BMW, אבל לא מרגיש משהוא נחות.

פורסם

תא הנהג של המודל 3 הוא מדהים. ממש מהפיכה שלא ראו עד שהיא הגיעה. אין בכלל מתגים ולוח שעונים והכל נעשה דרך מסך מסך מחשב מרכזי כאשר כל הדאש בוארד הוא פשוט פתח איוורור אחד גדול.

מדובר באחד הרכבים המהפכניים ביותר מבחינת עיצוב הפנים שנראו אי פעם.

פורסם

בפעם הראשונה שראיתי את תא הנוסעים של המודל 3 חשבתי שהוא פשטני, לא שימושי, ולא מתאים לשימוש יומיומי ברכב.

כיום כשאני נכנס לכל רכב אחר ורואה את ריבוי המתגים, מנופים, מסכים ומחוגים - זה נראה לי ארכאי.

אני כרגע עם מודל S ומוצא את עצמי מתגעגע מאוד למודל 3, תא הנוסעים עמוס מדי וזה מרגיש מטופש שיש כ״כ הרבה מתגים ומסכים כשאפשר להשיג את הכל בהרבה פחות. מה שנקרא בשפה העיצובית / מינימליסטית less is more.

זה חד משמעית עניין של טעם, ובפרט אני חושב שעבור רבים זה עניין של טעם נרכש, בטח ובטח חובבי רכב.

אנקדוטלית, אני יכול להעיד מגוף ראשון שאנשים שנכנסים למודל 3 מגיבים בהרבה יותר השתאות ופליאה ממי שנכנס למודל S, למרות שגם האחרונה נראית הרבה יותר ׳חדשנית׳ מאשר רוב הרכבים בשוק.

ואני מדבר לא רק על אנשים שנוהגים ב״people carriers״, אלא גם כאלו עם פורש / M car / וכל מיני דברים מגניבים.

מעבר לרמת היוקרה / מראה / תחושה, ברמת השימושיות, הרכב מאוד נוח לשימוש ואני, בכנות, לא מרגיש פרומיל של פשרה בעניין הזה. לא חסרים לי מתגים פיזיים - להיפך - אני ממש אוהב את השפה הנקיה ולא הייתי מוסיף אותם בחזרה. כנ״ל לוח מכוונים.

הדבר היחיד שאני חושב שטסלה היו יכולים לעשות בשביל להקל על ה״עיכול״ של העיצוב הנועז הזה - לאפשר HUD. כך לא מתפשרים על השפה העיצובית מחד, וכן נותנים לאלו שמתקשים לעכל מהירות על מסך מרכזי אלטרנטיבה מאידך. יש לכך פתרונות אפטרמרקט, ונכון להיום אין לי כוונה להתקין אותם היות וזה לא חסר לי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

https://www.autoblog.com/2019/12/27/tesla-china-model-3-delivery-december/טסלה מתחילים לייצר את המכוניות בסין.

357 יום ממתי שהתחילו לבנות את המפעל בסין.

כזה דבר ייקח בארץ לפחות 10 שנים עם כל האישורים שצריך פה.

אלה המכוניות שיגיעו לישראל.

מחיר התחלתי של $50000 שזה 173000 ₪. פלוס 10% פלוס 17% פלוס משלוח. נשמע כמו 250000 ₪

אייל

פורסם

כי? אתה אוהב מלא כפתורים ומנורות? אתה צריך גימורי עץ? טסלה לא מכוונת לאוליגרכים מהקווקז כן? הם מכוונים להייטקיסטים בעיקר, שמסוגל להתמודד עם מסך מגע (אני אישית נגד מסכי מגע ברכבים, אבל אותי לא שאלו).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אכן, יותר כמו מינימליסטי מידי והכל אתה צריך לעשות דרך טאבלט שזה הרבה יותר איטי ופחות נוח.

פורסם
בפעם הראשונה שראיתי את תא הנוסעים של המודל 3 חשבתי שהוא פשטני, לא שימושי, ולא מתאים לשימוש יומיומי ברכב.

כיום כשאני נכנס לכל רכב אחר ורואה את ריבוי המתגים, מנופים, מסכים ומחוגים - זה נראה לי ארכאי.

אני כרגע עם מודל S ומוצא את עצמי מתגעגע מאוד למודל 3, תא הנוסעים עמוס מדי וזה מרגיש מטופש שיש כ״כ הרבה מתגים ומסכים כשאפשר להשיג את הכל בהרבה פחות. מה שנקרא בשפה העיצובית / מינימליסטית less is more.

זה חד משמעית עניין של טעם, ובפרט אני חושב שעבור רבים זה עניין של טעם נרכש, בטח ובטח חובבי רכב.

אנקדוטלית, אני יכול להעיד מגוף ראשון שאנשים שנכנסים למודל 3 מגיבים בהרבה יותר השתאות ופליאה ממי שנכנס למודל S, למרות שגם האחרונה נראית הרבה יותר ׳חדשנית׳ מאשר רוב הרכבים בשוק.

ואני מדבר לא רק על אנשים שנוהגים ב״people carriers״, אלא גם כאלו עם פורש / M car / וכל מיני דברים מגניבים.

מעבר לרמת היוקרה / מראה / תחושה, ברמת השימושיות, הרכב מאוד נוח לשימוש ואני, בכנות, לא מרגיש פרומיל של פשרה בעניין הזה. לא חסרים לי מתגים פיזיים - להיפך - אני ממש אוהב את השפה הנקיה ולא הייתי מוסיף אותם בחזרה. כנ״ל לוח מכוונים.

הדבר היחיד שאני חושב שטסלה היו יכולים לעשות בשביל להקל על ה״עיכול״ של העיצוב הנועז הזה - לאפשר HUD. כך לא מתפשרים על השפה העיצובית מחד, וכן נותנים לאלו שמתקשים לעכל מהירות על מסך מרכזי אלטרנטיבה מאידך. יש לכך פתרונות אפטרמרקט, ונכון להיום אין לי כוונה להתקין אותם היות וזה לא חסר לי.

רק שזה לא באמת less is more, הכל עבר לתוך הטאבלת וצריך לנווט בין תפריטים.

יש סיבה שאין טאבלט במטוס, לפחות לא כזה שצריך לעבור בין תפריטים או לגלול בו.

פורסם
כי? אתה אוהב מלא כפתורים ומנורות? אתה צריך גימורי עץ? טסלה לא מכוונת לאוליגרכים מהקווקז כן? הם מכוונים להייטקיסטים בעיקר, שמסוגל להתמודד עם מסך מגע (אני אישית נגד מסכי מגע ברכבים, אבל אותי לא שאלו).

כי כפתורים נותנים לך פידבק מסוג אחר שמסך מגע לא יכול להביא לך.

הפידבק הזה חשוב בעיקר בנהיגה.

זה קצת כמו שבטלפונים שיש בהם כפתור חזרה לאומת אייפון שאתה צריך ללחוץ על כפתור במסך, זה הרבה יותר נוח ומהיר ללחוץ על כפתור פיזי(או משטח מגע שמסמל פקודה קבועה כמו "חזור" או "בית")

פורסם

בינתיים הוציאו עדכון חדש

הוסיפו פקודות קוליות משופרות, איזה משחק מגניב, ועוד המון דברים שהם באמת שימושיים. אין דבר כזה בשום חברה אחרת.

פורסם
החברה נרשמה :)

[ATTACH=CONFIG]525671[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]525672[/ATTACH]

והכי חשוב שיספקו את אותה האיכות והשירות כמו שיש להם במדינות שהן משווקות את הרכבים שלהם..

פורסם

אישית אני אוהב את המינימליזם של טסלה. לטסלה יש אמנם עוד מה ללמוד בכדי להגיע לרמת ההקפדה והאיכות של הגרמנים ואני לא מת על התפעול דרך המסך הענק ושפע האופציות שאפשר להפעיל תוך כדי נהיגה (מסיחי דעת) אבל הייתי שמח אם כל הרכבים שלי היו מינימליסטים כמו טסלה (רק עם מסך קטן יותר וקצת יותר כפתורים לשליטה מהירה).

• תוכן חדש...