Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ducati Supermono

Ruff Rider
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי עכשיו גליון מוטו משנת 93 ובו כתבת פרמיירה של אלן קאת'קארט האגדי על אופנוע אקזוטי ונחשק הנקרא "דוקאטי סופרמונו",

בתור חובב אופנועים בכלל, ודוקאטי בפרט, הסופרמונו הוא האופנוע שאולי מעניין אותי יותר מכל..

אתם בוודאי שואלים למה..?

בעיקר בגלל שהאופנוע הזה הוא הסינגל היחיד שיועד ישירות למסלולי האספלט (ליגת הSOS)

ומאוד מעניין אותי לדעת איך לעזאזל סחטו ממנוע 4 פעימות בנפח 550 סמ"ק 75 כוח סוס!?!?!?

שימו לב שאופנוע השטח שהכי קרוב אליו מבחינת נפח המנוע הוא הCR 500 הבהמתי כל כך...

ולCR הזה יש "רק" 64 כ"ס ממנוע 500 2 פעימות, אז שמישהו יסביר לי איך לעזאזל דוקאטי עשו את הקסם הזה?

אז מעניין אותי לדעת.. ואני רציך את עזרתכם פה... העם יצא לאופנוע הזה רפליקה חוקית לכביש כלשהי!?

עם כן איזה שנים יש? כמה זה עולה? והעם הצליחו להביא אפילו חתיכה אחת ביבוא אישי או הבאחה לתוך ישראל!?

ויותר חשוב.. כרוב.. למה לעזאזל אין על האופנוע הזה כתבת סיקור כמו שהיה על הימאהה RD!?

אז כל מי שיוכל לתת לי קצת מידע על האופנוע.. אני יודה לו מאוד, לא כי אני הולך לעשות עם הידע הזה משהו, אלה כי זה מאוד מסקרן אותי.

תודה מראש..:)

נ.ב

כרוב, איפה הכתבה על הבימוטה V-DUE שהבטחת!?

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

דוקאטי דיברו פה ושם על הוצאת גרסת-כביש, אבל זה לא יצא לפועל. במלים אחרות: יוצר כאופנוע מירוץ נטו. לכן גם ההספק המטורף-יחסית - המנוע לא נדרש להחזיק מעמד יותר מדי, וגם לא נדרש להיות זול ומתאים לייצור סדרתי, מה שאפשר להשתמש בחומרים הכי-הכי שיש, לייצר חלקים בעבודת יד וכן הלאה.

מבחינת התעשייה העולמית, האופנוע הזה היה חסר-משמעות - פנינה טכנולוגית, בהחלט, אבל קוריוז קצר-מועד שלא הוביל לכלום.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...