Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על העזרה לכולם...

אני אשתמש בדלק 96 במיכל הבא ונראה אם יהיה לי איזה הבדל...

אתמול בערב מצאתי את הספר רכב המקורי מתחת לגלגל בתא המטען...

הוא באנגלית....אבל אשמח לתרגם למישהו אם יש לו צורך במשהו מהספר

שבוע טוב :)

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

פורסם

שלום רב שוב :)

יש לי מס' שאלות הקשורות לחשמל הרכב...

אני רוצה להתקין ברכב פנסי ערפל...ועוד כמה שטויות בתוך הרכב עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אני לוקח את ה + לחיבורים? ומאיפה את ה - ?

ועוד שאלה... מאיפה אני משיג את הקונדומים הציבוניים שמלבישים על הנורות הקטנות שנמצאות בדשבורד... ? (הלכתי למוסך מאזדה מורשה והם אמרו שזה לא בר הספקה ושאין להביא..אפילו את המנורות עצמן אין להם)

תודה :)

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

פורסם

אני רוצה להתקין ברכב פנסי ערפל...ועוד כמה שטויות בתוך הרכב עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אני לוקח את ה + לחיבורים? ומאיפה את ה - ?

ועוד שאלה... מאיפה אני משיג את הקונדומים הציבוניים שמלבישים על הנורות הקטנות שנמצאות בדשבורד... ? (הלכתי למוסך מאזדה מורשה והם אמרו שזה לא בר הספקה ושאין להביא..אפילו את המנורות עצמן אין להם)

כמה שטויות ביום אחד??

ראשית תביא קודם ערפל, אחר כך תחפש פנסי ( ארסי) ערפל!

וקנדומים אפשר להשיג בקנדומט הקרוב!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אצלי למשל יש הכנה מושלמת לפנסי ערפל. בדוק האם יש קונקטורים גלויים ולא מחוברים באיזור הפגוש הקדמי.

אם אתה רוצה שאני אבדוק ביסודיות, תן לי את מס. הרכב שלך ואני אגיד לך בדיוק.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...