Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

F1 - מירוץ בחריין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3.4.2005

לכבוד: שמר

הנדון: תגובה להודעתך מתאריך 3.4.2005 בנושא מירוץ בחריין

1. אני חייב לציין שהייתי נותן לך את התפקיד "נציג פרארי בישראל".

2. אני מסכים עם קביעותיך כי עדיין מוקדם להספיד את שומאכר, והוא עדיין נמצא בכושרו וזה רק עניין של זמן (אני מקווה) עד שנחזור לראותו במעלה הפודיום, כמובן שאני חייב גם לציין כי ההתחלה של פרארי בעונה הזאת היא על הפנים (טוב אולי התרגלנו לקבל תמיד מקומות 1 2 בגלל העונות הקודמות).

3. כל הכבוד לרנו על הישגיהם בינתיים, נקווה שזה לא ימשיך ככה.

4. לא ברור לי למה חלק מההודעות פה הן בנוסח מכתבים מצה"ל או מגורמים שלטוניים אחרים.

5. עד כאן להיום.

בברכת חג שמח ושנה טובה.

פורסם

לכבוד,

טוב מספיק...הבנו.

פרארי ידועה באמינותה במסלול המירוצים. מה שקרה למיכאל שומאכר (תקלה הדראולית) ולרובנס (תקלה בתיבת ההילוכים) הוא החיפזון לצבור נקודות. כידוע מכונית הפרארי החדשה הייתה צריכה להופיע במירוץ הבכורה שלה רק לקראת ה-8 במאי, במסלול קטלוניה שבספרד, לכן פרארי לא הספיקה לבצע את כל בדיקות המערכות השונות, כתוצאה היא נתקלה בבעיות אמינות במירוץ בבחריין.

לפי דעתי, מה שיקרה בסאן מרינו, לאחר שפרארי יטפלו בבעיות האמינות, היא תאבק עם רנו על כל נק' ונק' ותעיף את טויוטה קבי*** .

אבל עד אז, תנו לבחורצ'יק להנות מן התהילה...

600_MB5C3634_tcm3-34635.JPG

פורסם

שלום חבר'ה,

אני קצת חדש פה,

לגבי המרוץ - אני שותף לגמרי לדברים של שמר: פרארי לא גמורים, מייקל שומכר לא גמור, המרוצים בתחילת העונה היו בתנאי אקלים קיצוניים שלא מאפיינים את רוב העונה.

רוב המרוצים נערכים באקלים הקריר של ארופה, שבו יש יתרון מסורתי לצמיגי הבריג'סטון של פרארי.

כמו כן, מייקל שומכר היה מהיר מאלונזו בתחילת המרוץ , ואלמלא בעיית האמינות הנדירה שהייתה לו, הוא עשוי היה לנצח את המרוץ.

אתם יודעים מתי בפעם האחרונה הייתה למייקל בעיה מכנית ברכב ? לפני מאה מרוצים בערך. זה נתון חסר תקדים, ואני מעריך שהאמינות המדהימה הזו תישמר לאורך כל העונה.

זהו,

מי שבאמת מתענין ב F1 מוזמן לבקר בפורום F1 הישראלי שנמצא כאן :

http://www.formula-1.co.il/forum/index.php

מי שיבקר, יגלה מהר מאוד שאני לא אוהד של פרארי. לא ממש :-)

פורסם
שלום חבר'ה,

רוב המרוצים נערכים באקלים הקריר של ארופה, שבו יש יתרון מסורתי לצמיגי הבריג'סטון של פרארי.

אתם יודעים מתי בפעם האחרונה הייתה למייקל בעיה מכנית ברכב ? לפני מאה מרוצים בערך.

רציתי לתקן אותך... לפני 58 מירוצים הייתה לו תקלה טכנית.

מה לעשות המירוצים הם בכל רחבי העולם וצריך לנצח בכל תנאי מזג האוויר לא משנה מה...

מישלין עשו עבודה מצויינת במהלך החורף, כשתכננו צמיגים חדשים שהיו צריכים להתאים לחוקים החדשים: שני מקצים של מדידת זמנים + את המירוץ עצמו רק על סט אחד. הם מוכיחים את יכולתם ואת כושר עמידתם במזג אוויר קיצוני.

רציתי גם לציין שזהו הניצחון ה-100 של RENAULT F1 TEAM

600_MB5C3800_tcm3-34643.jpg

מחכה למירוץ הבא...

נ.ב.- ממליץ לבקר : http://www.formula1.com/gallery/734.html

וכמובן לכל מעריצי רנו F1: http://www.renaultf1.com

(אתר יפיפה)

• תוכן חדש...