Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב ארצה להעביר מדיח כלים (סטנדרטי גדול) ממקום א' למקום ב'. לא בא לי לשלם על זה 300 ש"ח. יש מישהו שהעביר כזה ציוד ושרד כדי לספר? דגשים? נזק פוטנציאלי לרכב? איזה ציוד וכוח אדם דרוש?

הרכב הוא הצ'בק משפחתי (c4).

פורסם

שלם למוביל. אי אפשר להכניס את הדבר הזה לרכב, וגם אם תצליח בכוח הנזק לרכב ולגב שלך לא שווה את הקמצנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^ הגזמת.

מדיח אומנם לא יצא לי להוביל עצמאית אבל מכונת כביסה כן. במקרה גם כן בc4. תצטייד בחבר בריא וזהו. כמובן סע לאט.

פורסם

לא יצא לי מכונת כביסה (או שכן, לא זוכר) - אבל בהחלט מדיח. שום דבר ששני גברים בריאים לא יכולים לסחוב.

חוץ ממקרים נדירים, אלה מוצרים שנכנסים בכל סטיישן / הצ'בק ממוצע. לא מכיר היטב את ה-C4, כדאי שתמדוד מראש את הגודל ליתר ביטחון.

דגשים? מאוד קשה לרוקן את המים לגמרי ממדיח וממכונת כביסה, אז קח ערימה טובה של סמרטוטים ואיזו יריעה אטומה להגן על תחתית הבגאז'.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מייבש כביסה, וגם מדיח, אפשר להוביל על גגון. עשיתי זאת (מייבש) בלי בעייה, כולל העמסה והורדה לבד. רק לדאוג לקשירה טובה של המטען.

:turn-l:
פורסם

בלי שום בעיה.

קפל את המושבים האחוריים וכל מכשיר כזה בגודל סטנדרטי אמור להיכנס. בהחלט מספיקים 2 אנשים למשימה.

העברתי מכונת כביסה בסוזוקי סוויפט ישנה (מודל 91) ומייבש כביסה במיצובישי ספייסטאר.

• תוכן חדש...