Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כנראה מוותר על הסובארו בשביל להתקדם קצת בשנתון.

היא טובה, אני אוהב אותה כמו כל דבר טוב גם זה היה צריך מתישהו להגמר.

לעניין:

חשבתי על כמה דגמים בסביבות ה15 אלף מחירון.

106,205,אונו,פונטו, קליאו ואיביזה.

אם יש הצעות אז להוסיף. אבל אני מקווה שהבנתם את הרעיון (1400 קטנה\בינונית עדיפות לקופה ).

106= הבנתי שקשה מאוד להשגה גם בדגמי הXR, אני גם לא אוהב את המרחב הפנימי של האוטו, מיושן מדיי לטעמי ומזכיר את ה205.

205= מיושנת למדיי, מבפנים ומבחוץ, אין את הניצוץ. אני רוצה להתחדש וה205 לא מספקת.

אונו= פשוטה למדיי, חסכונית אם שמורה, אבל שוב פשוטה. אני רוצה קצת יתרונות וחידוש.

פונטו= אחת מהחביבות עליי, עונה על רוב הדרישות אבל אני חושש שלא תכנס אחת טובה בפחות מ15 אלף ואני צריך כמה גרושים ליישור קו.

קליאו= בדיוק מה שאני צריך מבחינת נוחות - ח"ח נ"מ הגה כוח ונראית טוב. אבל הבנתי שחלקים מאוד יקרים וטיפולים יקרים גם כי גישה למכלולים קשה מאוד. הבנתי שזה רכב שלא הצליח.

איביזה= בינתיים מספר אחת ברשימה - 94 בסביבות ה15 אלף מחירון, אמינה, יש בשפע במצב טוב, אם יש קופה אני יכול לוותר על הנוחות של הנ"מ, אולי גם על ח"ח אבל אני בטוח שגם אם זה לא בא עם האוטו בטוח יש אנשים שהוסיפו. הבנתי שיש גם ב1600.

בגדול אני צריך שתגידו לי איזו עדיפה, עם התייחסות קצת יותר גדולה לפייבוריט שלי כרגע, האיביזה.

תודה מראש,

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני קניתי לא מזמן איביזה וב15 אלף אתה יכול להשיג שנת 96.

האוטו נחמד מאוד וברובם התקינו נ"מ, הגה כוח יש רק בדגמי ה1600 לפי הידע שלי.

האוטו חמוד לצעיר, קל לתחזוקה(אני עושה את הכל לבד בלי ידע מוקדם) ומאוד נוח(דעתי).

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

כבר דיברנו על זה ב999999 הפעמים הקודמות ששקלת לוותר על הסובארו.

כל רכב אחר בתקציב הזה, ככל הנראה יהיה בור ללא תחתית מבחינת הוצאות, לכן לדעתי כדאי לחסוך עוד קצת ולהחליף כאשר יהיה לך תקציב כפול בערך.

אם אתה ממש מתעקש, אולי דיהטסו שרייד 93 ידנית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...