Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהתעמקתי בנושא, נתקלתי בחברת rockville

יש עליהם הרבה המלצות טובות ויחסית המחירים שלהם מאוד נמוכים ביחס לשוק, הם גם בין החברות היחידות שמתמשות בתקן cea גם למגברים וגם לרמקולים, למישהו יש נסיון עם החברה הזאת???

פורסם

לאיזו מטרה?

 

השגת עוצמת שמע או מערכת מוכוונת איכות?

 

את ההספקים אתה תקבל מהם אבל איכות אות אני בספק מאוד גדול לגבי כך ואני די בטוח שמערכת על הגברה שלהם תסבול מרעשים והשראות מאוד ברורים וזה יבוא על חשבון ההספק והיעילות של המוצרים.

 

עד כמה זה יהיה זניח או ההפך אני לא באמת יודע.

 

מציע לך גם לבדוק מוצרים של חברה בשם TARAMPS אם זה כבר הכוון - מונובלוק 3K וואט שהוא במקרה גם מגבר פול ריינג' - מאוד מאוד מאוד מפתה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

×
×
  • תוכן חדש...