Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוסר בנוזל קירור DACIA SANDRO 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נתחיל מהתחלה..

בתקופת ההרצה של הרכב שמתי לב שמפלס הנוזל קירור ירד לאזור המינימום, הבנתי שזה נורמלי בתקופת ההרצה. מאז אני עוקב על נוזל הקירור.

חודשים שלמים שהנוזל נשאר באותו מפלס והבנתי שהכל טוב.

בשבוע שעבר בדקתי כרגיל את נוזל הקירור (בודק 1 לשבועיים בערך). ושמתי לב שמפלס המים ירד מתחת למינימום, אנסה לצרף תמונה ...

לא מצאתי נזילות מתחת לרכב.

הלכתי למוסך שישלימו את החסר ואמשיך לעקוב אחרי זה , שהגעתי למוסך נאמר לי שלא צריך להוסיף נוזל. אפילו אחרי שהמוסכניק ראה את התמונה מאותו בוקר שהאוטו קר, שבתמונה רואים שהנוזל מתחת למינימום הוא התעקש שלא צריך למלא. בזמן שנסעתי למוסך הנוזל במיכל עלה והגיע בין המינימום למקסימום שהמנוע חם כמובן. (הוא אמר שזה תקין ושצריך לבדוק את הנוזל אחרי נסיעה וכמובן סרב למלא)

ממה שאני יודע תקנו אותי אם אני טועה צריך לבדוק את נוזל הקירור שהאוטו קר.

** בדקתי עם obd (אין שעון חום) המנוע שומר על טמפרטורה תקינה ולא מתחמם

עד כאן הסיפור:wink:

עכשיו לשאלות..

1. ראיתי שיש נוזל קירור מקורי של רנו אבל הוא נמכר רק ב5 ליטר לקנות את המקורי ? ולהוסיף? לא חושב שיש לי מה לעשות עם 5 ליטר

2 ראיתי שיש נוזל קירור שנמכר בבקבוק של ליטר והוא גם עומד בתקן של רנו (טייפ d) אפשר לערבב בין שני נוזלי קירור? לא יגרום לנזק?

תודה לעוזרים...

IMG-20190801-WA0000.jpg

IMG-20190801-WA0002.jpg

עריכה אחרונה על ידי Shay Fishman
פורסם

היי

תעשה בדיקה בבוקר או כאשר מנוע קר לפני נסיעות ואז תוסיף נוזל קירור מקורי של רנו בלבד.כל עוד יש מים במיכל המצב הוא תקין.

תבדוק שפקק במיכל סגור היטב.

אני חושב שעניתי בפורום דאציה.

לגבי בקבוקים עם נוזל מקורי של ליטר- קיים גם תרכיז ,לפי הגדרה של יצרן נדרש דילול 1:1 במים רדיאטור ,כלומר 100 מ"ל של נוזל מוסיף 100 מ"ל מים.

והצלחה.

פורסם

תודה, כנראה שאקנה את הנוזל קירור המקורי של רנו (ה5 ליטר) ואשמור אותו לעת הצורך...

הדבר שבאמת מעניין אותי זה למה המוסך סרב בכל תוקף להשלים את החסר:?: ופשוט להמשיך לעקוב אחרי זה

פורסם
תודה, כנראה שאקנה את הנוזל קירור המקורי של רנו (ה5 ליטר) ואשמור אותו לעת הצורך...

הדבר שבאמת מעניין אותי זה למה המוסך סרב בכל תוקף להשלים את החסר:?: ופשוט להמשיך לעקוב אחרי זה

דבר שקיים אצל רובם וזה תקין ובשלב מסויים התחילו להגיע להוספת מים ,מה שעשה למוסכים כאב ראש מיותר ובילבול מוח אבל אם היית מגיע לטיפול רגיל בטוח הוי מוסיפים לך ללא בקשה נוספת.

• תוכן חדש...