Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אודה לעצתכם -

מחפש רכב משפחתי מודל 2017 בתקציב 90k.

פרמטרים חשובים מבחינתי:

מושב אחורי מרווח (3 ילדים מאחורה, הקטן על כסא בטיחות).

מערכות בטיחות אקטיביות (סטיה מנתיב, מניעת התנגשות).

חסכוני (כיום יש לי יונדאי CW. נוסע בעיקר נסיעות עירוניות, כ-15000 ק"מ בשנה).

אמינות ושמירת ערך (מתכנן להחזיק ברכב 4 שנים).

הכיוון הוא טויוטה קורולה GLI, אבל רגע לפני שאני מותח את התקציב לכיוון 95k רציתי לשאול האם יש רכב אחר שעונה על הקריטריונים הנ"ל ואולי זול יותר.

מאזדה 3 נראית לי פחות מרווחת. אפשרות אחרת היא אולי לקנות דגם סאן שהיה בליסינג, אבל רק אם אין ברירה.

תודה מראש לעונים.

פורסם

אם אתה נוסע בעיקר בעיר אז כדאי לשקול היברידיות, יונדאי איוניק או קיה נירו מגיעות עם מערכות בטיחות אקטיביות וברמת אבזור טובה.

טויוטה אוריס הייבריד מציעה יחידת הנעה פחות נעימה לטעמי ונמצאת בנחיתות בתחום מערכות הבטיחות לעומת הנירו והאיוניק.

פורסם

מצטרף להמלצה על האיוניק.

מעבר לחיסכון בדלק הרכב בטעמי לפחות בטיחותי מאוד, לפני כמב חודשים נכנסה בי משאית והעבירה אותי צומת, הרכב טוטולוסט, אבל אני יצאתי אפילו בלי כאבי גב, כשיצאתי מהאוטו והסתכלתי עליו הוא הזכיר לי i30 פשוט כי התחת שלו נעלם.

אבל עשה את עבודתו נאמנה.

90 אלף קמ ללא שום תקלה ,צריכת דלק מעולה וגם במבחן האמינות הוכיח את עצמו.

לרעה אציין שמשה אחורית מעיקה, קשיח.

ממליץ בחום, למעשה מחפש אחת במקום הרפיד של אשתי

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

פורסם

מצטרף להמלצה על האיוניק ונירו בגדול הם אותו רכב מתחת למכסה מנוע לי יצא להיות עם איוניק כרכב צבאי והיא מאוד חסכונית ומערכת הנעה קצת יותר "זורמת" משל טיוטה, ובטוחה מה שכן חלק לא קטן טוענים שהנירו קצת יותר נעים אבל זה כבר אינדיבידואלי

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם
אם אתה נוסע בעיקר בעיר אז כדאי לשקול היברידיות,

יונדאי איוניק או קיה נירו מגיעות עם מערכות בטיחות אקטיביות וברמת אבזור טובה.

כיצד מתנהגת תיבת ההילוכים הרובוטית של הקיה נירו או יונדאי איוניק בנסיעות עירוניות.

אשמח לקבל חוות דעתם של הנוהגים ברכבים הנ"ל.

פורסם

מתפקדת מצוין. יש לי בבית גם סקודה ראפיד 1.4.

גם אני וגם אשתי מעדיפים את האיוניק בתוך העיר.

לא רועד ברמזורים ,הילוכים עוברים חלק, המקום היחיד שהאיוניק "מתבלבלת" זה אם תפתיע בקיק דאונים וגם זה רק במהירות מסוימות אז מרגיש כאילו הרכב מוריד הילוך אחד יותר מדיי מרעיש ולא מאיץ. וגם זה ברכב שעבר מעל 90 אלף קמ בנהיגה לא הכי רגועה, כשהיה חדש התופעה לא התקיימה

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

פורסם

תודה על ההמלצות! לגבי ההיברידיות - אני צריך לחשוב על זה. אשמח לקבל המלצות גם ללא היברידיות בתקציב הנ"ל שיש להן מערכות בטיחות אקטיבית ושעונות על שאר הפרמטרים שציינתי (חוץ מטויוטה). תודה רבה!

• תוכן חדש...