Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי הרכב הנ"ל

ישנה כמו קפיצה של הקלאץ' אם אני לא טועה בין הילוך ראשון ושני בעיקר ומעבר לא נעים

דובר הרבה על תיבות רובוטיות מסוגים ומינים שונים, והתופעות שאני מתאר מוכרות אבל אשמח לדעת מנסיון חברי הפורום האם זו המציאות של התיבה או תקלה או בלאי שצריך לתקן להחליף או משהו בסגנון?

כי אדם אחד אחר לי שנסע על רכב כמו שלי ושם הכל היה חלק, האמנם?

תודה רבה

פורסם

הבלאי שונה מרכב לרכב, זה תלוי בהמון גורמים,

השאלה היא , האם הקפיצה היא רק קפיצה? או שיש גם מכה?

האם זה קורה רק כאשר הרכב קר?

האם שמתה לב לריח של מצמד שרוף בקדמת הרכב?

כמה קילומטרים?

פורסם

הוחלף שמן גיר רובוטי ? אם לא הייתי מתחיל בזה וכמובן על הדרך שיבדקו במוסך את מצב המצמדים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב הקודם שלי היה קיה סיד 2013. ב40 אלף ק"מ התחלתי להרגיש את התופעה שאתה מדבר עליה ובנוסף רעידות בעמידה.

רכב הוכנס למוסך כשהיה באחריות הוחלפו מצמדים וגלגל תנופה והבעיה נפתרה.

פורסם

החלפת מצמדים + גלגל תנופה מחוץ לאחריות זאת חתיכת הוצאה..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אם הרכב נקנה פרטי יש אחריות של 3 שנים מלאות ועוד 4 על גיר ומנוע.

יכול להיות שההוצאה לא תהיה גבוהה או בכלל לא תהיה. תלוי אם עדיין באחריות.

אני לא יודע כמה זה נכון אבל כשהחליפו לי את המצמדים וגלגל התנופה ב2016 היועץ שירות אמר שהמצמדים הם מדגם משופר עם תוחלת חיים ארוכה יותר מהמקורי וזה התלווה גם עם עדכון תוכנה. הייתי לוקח את ההצהרה הזאת בערבון מוגבל אבל לך תדע.

אחרי זה נסענו עוד 17 אלף ק"מ עד המכירה והמצמדים באמת לא יצאו מ"איזון" והיו כמו חדשים. מצד שני אני לא מצפה שמצמדים ילכו אחרי כ"כ מעט ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי Angelica

פורסם

בפעם המיליון - מצמדים בגיר רובוטי יבש מתבלים כמו בגיר רגיל. תוחלת החיים שלהם תלוייה בין היתר באופי השימוש (זחילה על הבלמים מקצרת את חייהם, לוגיקת התוכנה המפעילה את הרובוט, קושי החומר של המצמד וכד'). האחריות המורחבת של קיה לרוב לא רלוונטית במקרה זה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הרכב כמובן לא באחריות.

נקנה מליסינג שנת 13' עם קרוב ל130 אלף קילומטר.

האם אתם חושבים שהחלפת שמן כגיר תעזור או שאין מנוס מהחלפת מצמדים?

ואם אני לא מחליף מצמדים ומוכן לסבול את החוסר נעימות (שהיא לא כל כך נוראה האמת) האם אני מזיק יותר או שזה נשאר בגדר חוסר נעימות?

אני אנסה לשים לב יותר מתי זה קורב ובאיזה אופן האם קפיצה או מכה

פורסם (נערך)

יש מוסכים שמתמחים ברכבים הללו ולא חייב מורשה- יש את רמי שירותי רכב בת"א שמטפל ביונדאי והגיר של הקיה הזו זהה כנראה לאלו של חלק מהיונדאי שהגיעו עם גיר רובוטי כפול מצמדים אי שם מ 2014 בחלק מהרכבים/רובם.

מורשה שהומלץ כאן הוא דרך השטח קרוב לקיבוץ שפיים

מורשים מומלצים נוספים כאן:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?632176-%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%94-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ברכבי vag החלפת מצמדים בלבד עולה כ-₪3000. לא יודע מה העלות ביונדאי/קיה, אך אני מאמין שגם שם זה יהיה אותו סדר גודל. אם צריך להחליף גם את גלגל התנופה, אז זה יהיה הרבה יותר יקר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...