Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שברולט אוואו שנת 2009.

כשרכשתי את הרכב הונטה לא נדלקה באופן קבוע

עליתי על זה בזמן יישור קו של הרכב על ידי חיבור ליוניט חום והרצת מנוע עד שהגיע לחום של 103 מעלות

כשראיתי שהונטה לא נדלקת ניסיתי להדליק מזגן ואז היא דווקא נדלקה יופי

כפיתרון זמני חיברתי לה מעקף לווינדוס אוברליי כך שתידלק כשמדליקים את הרכב

השאלות שלי הן כאלו. האם 103 מעלות מספיקות להדליק ונטה באוואו או שצריך שיעלה יותר

כמה מהירויות יש לונטה באוואו כי יכול להיות שזה קטע של נגד מהירות נמוכה שלא נדלק

יכול להיות גם יוניט חום שלא נותן פקודת הדלקה למרות שבשימוש בטורק הוא כן מראה מעלות

מוסכניק אמר שיכול להיות קולר שמן מנוע למרות שלא הבנתי איך ולמה

מותקן ברכב קולר גיר אם זה משנה והרדיאטור עצמו והיוניט חום שבו חדשים שנקנו יום אחרי שנקנה האוטו

כל רעיונות עצות ופתרונות יתקבלו בברכה

פורסם

1.4 אקוטק

אני יודע שזה לא תקין אבל לא הייתה לי ברירה אחרת.

היום הייתי עם זה במוסך והמנוע הגיע ל110 מעלות ועדיין הונטה לא דלקה

פורסם

למאוורר ישנם 2 מהירויות סיבוב. המאוורר צריך להתחיל לעבוד בטמפ' של כ-90-95 מעלות צלזיוס במהירות מספר 1.

מי ששולט על הדלקת המאוורר זהו מחשב המנוע דרך שני ממסרים.

איזה כייף לי :)

פורסם

כעיקרון הם לא יודעים מאיפה זה נובע ואמרו שביום שישי החשמלאי שלהם חוזר

לפי דעתי האישית זה לא בעייה ביוניט חום שזה מה שחשדתי בהתחלה אלא בעיה בנגד של הונטה במהירות הנמוכה

פורסם

אם הנגד היה נשרף אז המאוורר היה צריך לעבוד באופן אוטומטי במהירות הגבוהה כברירת מחדל במקרה של תקלה.

חפש את הבעיה במקום אחר.

נתק את הקונקטור מהיוניט חום וקצר את שני המגעים ותראה האם המאוורר נכנס לעבודה.

פורסם

נמצאה הבעיה (מקווה) הפעלתי מד חום באמצעות מחשב רכב ונתתי לרכב לרוץ תוך מבט קבוע על המד שברכב כשהמנוע הגיע ל110 מעלות הונטה נכנסה לפעולה.

110 זה לא טיפה גבוה מעלות

פורסם

לדעתי בסל"ד סרק הטמפ' לא צריכה לעבור את 95 מעלות צלזיוס. בנסיעה מאומצת ייתכן מאוד שהטמפ' תעלה ל-110 מעלות צלזיוס בתנאים מסויימים.

פורסם

כן, 110 זה הגיוני אבל מתי היא נכבית שוב? באיזה טמפרטורה? שהטמפרטורה 110 מעלות מחוג החום מראה על חצי או יותר? ואם אני זוכר בשברולט הטמפרטורה מעט גבוהה עד שהיא מכניסה את הוונטה לעבודה. אני לא מבין מלכתחילה למה ביצעת מעקף ולא נתת לו עוד קצת שיעלה בטמפרטורה והיית מגלה שהוונטה נידלקת.

פורסם
לדעתי בסל"ד סרק הטמפ' לא צריכה לעבור את 95 מעלות צלזיוס. בנסיעה מאומצת ייתכן מאוד שהטמפ' תעלה ל-110 מעלות צלזיוס בתנאים מסויימים.

יש לא מעט רכבים כולל גרמניות שבסלד סרק הוונטה תדלק סביב ה 100 מעלות וזה בבדיקה עם סורק דיגיטלי כמובן.

פורסם

אני יודע וגם כתבתי לך בעבר. ברכב של פותח האשכול המאוורר היה צריך להתחיל לעבוד בטמפ' הרבה יותר נמוכה במהירות מספר 1.

פורסם

אם המאוורר נכנס לעבודה במהירות מספר 1 בטמפ' של 110 מעלות צלזיוס אז לפי הטענה שלך כנראה המאוורר צריך להתחיל לעבוד במהירות מספר 2 באיזה טמפ' ?

• תוכן חדש...