Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוץ מקמ שעבר המנוע אתה לא תדע יותר מידי. כמובן שלפני ההתקנה שלו ניתן לבצע בדיקת לחץ הפוך ולראות מה מצב אטימות הצילינדרים ושאין נפילות לחץ חריגות.

מנועים כאלה יש כמו גרעינים אם תרצה אוכל לתת לך לפחות 5 טלפונים של מחזיקי מנועים כאלה בעלות של כ 2500 שח. בקבוצת שלמה נאור יש מנוע כזכ מייבוא מושלם בעלות של 2700 שח שבעיניים עצומות הייתי לוקח אותו, הם מביאים מנועים וגירים עם עשרות אלפי קילומטרים בודדים ובמצב מצוין כחדש.

פורסם

אשמח לקבל טלפונים, ראיתי לא מעט תגובות טובות על קבוצת שלמה נאור, הם גם מתקינים את המנוע וכמה העלויות כולל המנוע, יש אחריות?

מדובר במאזדה 3, 2006, מנוע 2000.

פורסם (נערך)

חסרים פרטים בתיאור הבעיה ולא הייתי ממהר להספיד את המנוע כל כך מהר מה גם שרשמת שאתה לא מרגיש שחסר כוח, מנוע אוכל שמן יכולים להיות הרבה סיבות וגם לעניין העשן איזה צבע עשן מה הריח שלו, למשל חוט הצתה לא תקין במאה אחוז יגרום לדלק להישרף בממיר הקטליטי ותקבל סימפטומים דומים

עריכה אחרונה על ידי togi
פורסם

02-5335070

0545369417

אלה הטלפונים של שלמה נאור.

רק חשוב לוודא כמו שהוצע במהלך השירשור שבאמת המנוע שלך נחווץ החלפה ואל תמהר להספידו.

אם לאחר שתוודא שהמנוע אכן הלך ושלמה נאור לא יתאים לך אתן לך עוד טלפונים לא חסרים מנועים כאלה.

פורסם
חסרים פרטים בתיאור הבעיה ולא הייתי ממהר להספיד את המנוע כל כך מהר מה גם שרשמת שאתה לא מרגיש שחסר כוח, מנוע אוכל שמן יכולים להיות הרבה סיבות וגם לעניין העשן איזה צבע עשן מה הריח שלו, למשל חוט הצתה לא תקין במאה אחוז יגרום לדלק להישרף בממיר הקטליטי ותקבל סימפטומים דומים

העשן בצבע כחלחל/אפור, עם ריח של משהו שרוף, גם למוסכניק שלי תמיד התפלאתי שאני לא מרגיש שום ירידה בביצועי המנוע, הוא אמר לי שזה לא משהו שבהכרח אני ארגיש

פורסם

שחכתי לציין שכמעט בכל הנעה של הרכב, בעיקר בבוקר נשמע רעש מתכתי, שנשמע היטב במהירות של 60 קמ"ש, ונעלם כשעולים במהירות, גם ב-100 קמ"ש, אפשר לשמוע קלות את אותו רעש מתכתי מהמנוע.

בכל אופן קיבלתי הצעת מחיר משלמה נאור, מנוע מיבוא, מאזדה מקורי מיפן, גמע בין 30-40 קמ"ש, 4680 כולל מע'"מ כולל עבודה, (שמן, מים, פילטר שמן לא כולל חלקים נלווים), אחריות ל-3 חודשים.

מה דעתכם?

פורסם

המנועים מייבוא שהם מביאים וגם הגירים פשוט מצויינים מניסיון כבר הרכבתי כמה כאלה מאצלם. אם אתה מיתכוון להמשיך להחזיק ברכב אז לך על זה. אם אתה מתכוון רק לתקן ולמכור אז אפשר לתת לך טלפונים של מקומות זולים יותר..השאלה מה העתיד שלך עם הרכב?

פורסם

אז תלך.על האופציה האיכותית ביותר שזה מנוע מייבוא. גם המחיר סביר בהחלט כולל הרכבה. אם היית בודק הצעות מחיר במוסכים לא היית יורד מ 6 אלפיות.

• תוכן חדש...