Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החוצפה של הנהגים זה משהו מחריד. כמעט ככנסו בי פעמיים בגלל חוסר עירנות של נהגים אחרים.

סיפור ראשון: בנסיעה מטירת כרמל כניסה דרומית לכיוון צומת פרדייס, כביש עם נתיב נסיעה אחד לכל כיוון אני נוסע על 80 קמ"ש. אני מתקרב לצומת קטנה שזכות הקדימה שלי, ופיתאום רכב מזנק מצד ימין וחוצה לנתיב השמאלי. מייד בלמתי והגעתי מ- 80 קמ"ש ל- 40!

סיפור שני: נסיעה מצומת פרדייס ליוקנעם זהו כביש עם 2 נתיבי נסיעה לכל כיוון. אני בנתיב הימני, משייט לי על 90-100 קמ"ש עד שהגעתי למשאית של צה"ל שמזדחלת מקדימה על 75 קמ"ש. מסתבר שלפני המשאית של צה"ל יש עוד משאית שבגללה האיטיות. אני מסתכל במראה ואי אפשר לעקוף כי הנתיב השמאלי מפוצץ במכוניות. עוברות כ 5 דקות של נסיעה איטית על 75 קמ"ש ואז היתה לי הזדמנות לעקוף. אותתי והשתלבתי בנתיב השמאלי והתחלתי בעקיפת המשאית הראשונה של צה"ל. עקפתי חצי מהמשאית שפיתאום נהג המשאית מאותת שמאלה ומתחיל להשתלב בנתיב שלי! לא היתה לי ברירה וכדי למנוע תאונה בלמתי בלימה חזקה, תוך כדי זה ירדתי לשוליים וצפרתי. נהג המשאית נבהל, חזר לנתיב שלו וכיבה את האיתות שמאלה שעבד. האצתי שוב עקפתי אותו ואת המשאית שלפניו וברחתי משם.

פורסם

אוקיי אז ראשית כל בתור שוטר מתנדב (מפקד בסיס משא"ז) שממש ממש ממש לא מנייאק אלא אני בעצמי חובב מכוניות אך מה לעשות שאני גם אוהב לתפוס תכריש (אני גם חובש מד"א ואני שונא לטפל בת.ד. על שטויות!!!).

אז כל מי שנתפס ע"י יודע שהוא נתפס כי הוא הגזים!!!

כל מי שיש לו שאלה חוקית וכל זה אשמח לעזור לכם!

שנית בעניין הווי'גר סתם מסקרן אותי היות שזה האזור שלי, איזה צבע היה ואם אתה זוכר מה המספר (אפילו בערך) אני מכיר הרבה בעלי ווי'גר.

אז ככה אם הוא הצליח להיכנס לנתיב במלואו ואתה מאחוריו והוא בולם ואתה נכנס בו, אתה אשם כי לא שמרת מרחק.

תזכור שאתה לא היחיד בכביש ושיש אנשים שחושבים אחרת! הם חושבים שהם היחידים על הכביש והם יכולים לעשות מה שבא להם, דברים כאלו אני שונא וזה מרגיז.

לא לשכוח שאתה תמיד חייב לשמור מרחק מהרכב שמלפניך ולא משנה מה!

קיצור לא שמרת מרחק , אתה אשם ! שמרת מרחק לא היית נכנס בו! הוא נדחף פנימה , היית צריך לתת לו (הכביש הוא לכולם לא רק לך)

drive safely my man

פורסם

בסיפור הראשון

גם עם המכונית חתכה אותך ולחצה ברקס במקום, מצטער להגיד לך אבל

כל עוד אתה נכנסת בה מאחורה אתה אשם

ואין מה לעשות בבית המשפט יגידו לך שהיית צריך לצפות את זה מראש

תמיד בכל מקרה כאשר מכונית נכנסת במישהו מאחורה המכונית שנכנסת מאחורה אשמה.

פורסם

חחח..פותח הת'רד פשוט שפכת אותי. הזכרת לי את ההוא מ"משחק מכור", הג'ינ'י עם הליפה, שכולם צוחקים שהבדיחות שלו מחולקות לחלקים. גם התשובות שלך אותו דבר... א.ב.ג....

כאילו מה, אין סימני פיסוק?! אפשר לכתוב תשובה גם בלי חלוקה לסעיפים. :-P

חוץ מזה..בסיפור הראשון אתה היית יוצא צודק, אבל לא היית מוכיח את זה בחיים. אין מה לעשות...

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

בקשר לשמירת המרחק - אתה צודק בהחלט. הרבה פעמים כשאתה שומר מרחק סביר בא איזה אדיוט ומתלבש לך ברווח...

קיימת עוד בעיה חמורה : אנשים לא מאותתים ! עוברים מנתיב לנתיב בלי איתות. זה לא שאחד או שניים עושים את זה - כמעט כל מי שעובר נתיב כבר לא מאותת ! שאלתי מורה לנהיגה (ברצינות) אם ביטלו את חובת האיתות במעבר מנתיב לנתיב...הם מניחים שאתה רואה...איזה אדיוטים.

פולו 1.6 שנת 2000

פורסם

תופעת האדיוטים שנכנסים ברווח מעצבנת מאוד.

לפני כשבוע וחצי, בשבת, בכביש החוף לצפון:

אני נוסע בנתיב השמאלי (משלושה) אחרי רכב כלשהו, שומר מרחק, מהירות בסביבות ה-100, יש רכבים בכל הנתיבים כך שאין טעם לזגזג.

בשלב מסויים נכנסות 2 מכוניות (!) בו"ז לרווח ביני לבין הרכב שלפני, אני עוזב גז כדי לפתוח חזרה את המרחק הרצוי, אבל לפני שהספקתי פתאום אני רואה שכל המכוניות לפני בולמות, בכל הנתיבים - והשניים שנדחפו בולמים הכי חזק כי כמובן אין לאף אחד מהם מרווח מספיק להאט בנוחות. הפג'ו 205 שהיתה הרכב השני שנדחף (האחורי, הקרוב אלי) נעלה גלגלים וכבר יצא עשן מהצמיגים שלה.

אני בלמתי חזק בהצלחה ולא נכנסתי בו - אבל מבט במראה הפנימית מגלה טנדרון (קנגו?) שועט לעברי ומנסה לבלום ולהתחמק שמאלה לשוליים שמאליים. נצמדתי לימין הנתיב שלי כדי לעזור לו אם יצטרך - בסוף הוא הצליח לבלום לפני שהגיע לקו של אחורי הרכב שלי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
נו מה נטפלתם לשוטרת? היא בטח חדשה יחסית בתפקיד.

כמה כבר פעמים יצא לה לעצור רכב ישן שלא דורש חגורת בטיחות מאחור?

ומה זאת אומרת לא יודעת חוקים? לומדים... אפשר לחשוב שכולם פה צדיקים... יש מיליון ואחד חוקים,קשה לזכור את כולם. אם היא הייתה כותבת דו"ח מקסימום היה אפשר לבטל אותו או לבקש מהשוטרת שתשאל בקשר.

ובשביל זה יש את ספר החוקים (חס"דפ- חוק סדר הדין הפלילי) שהם מעדיפים לא לקרא כי הוא דיי ארוך ונראה כמיותר.

תשימו לב שאת הדוחות משטרת התנועה כבר לא כותבת אלא משתמשת במדבקות שבהם כבר מפורטת העברה כדי שהם לא יצטרכו לדפדף בספר ולראות על איזה סוג של עברה עברתם.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...