Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחרי שראיתי כמה סרטונים עם XPEL STEALTH, הבנתי כי PPF נשרט כמו הצבע המקורי ודורש החלפה.

מכאן השאלה, אם זה עולה כמו צביעה, זה לא נראה לי כלכלי. הרי האחריות ל-10 שנים היא לא למקרים של שפשוף בחניה

קראתי פה כי ציפוי 9H ננו גם לא עוזר במיוחד

פשוט עשות פוליש פעם בשנתיים + ווקס?

לשים ציפוי בכל זאת או שזה בזבוז?

פורסם

מתנצל שאני שואל, נושא נטחן בפורום בעבר, אם כי במחשבה שניה יש תמיד טכנולוגיות חדשות בשוק

אם יש coating ל-PPF, אז למה אי אפשר לשמור על צבע?

פורסם

לא הבנתי את השאלה שלך.

הציפוי ל PPF הוא כמו ציפוי לצבע. שניהם נשרטים ויורדים עם הזמן זה בסה"כ ציפוי יש יותר עמידים ויש פחות (יש היום ציפויים שלפי היצרנים מדווחים על הרבה מעל שנתיים כמו הממוצעים).

לי יש PPF בחלק הקדמי של הרכב ואכן הוא מקבל סווירלים כמו צבע רגיל, צריך לעבור עם פוליש מיועד.

בנוסף - ציפוי PPF נועד להגן על הצבע המקורי מפני שריטות ואבנים, ותאמין לי שהוא עושה את זה, אבנים שעפות על מכסה המנוע או דלתות שנפתחות לך על הרכב נבלמות על ידי החומר. זה הציל לי את הפרונט של הרכב לא מעט פעמים בנסיעות וטיולים, או סתם ח*א של משאיות שהעיפו אבנים מלפניי ואי אפשר לברוח (בכללי עדיף להתרחק מהם כמה שיותר)

Opel Adam S 2017

פורסם

@liav12 תודה

ה-PPF שלך הוא שקוף? איך זה משתלב עם חלקי הרכב הלא מכוסים?

אני עשיתי צעד אחורה בגלל המחיר של 8000 וצפונה, והנחתי גם כי כל תיקון יעלה לי 1000 שקלים לפחות. במחירים האלה עדיף פוליש פעם בשנתיים נראה לי

תקן אותי אם אני טועה

פורסם

לא שיניתי את צבע הרכב אם זו השאלה, אכן PPF שקוף והרכב לבן אז אין שוני, יש כאלה שעושים עיטוף לכל הרכב בצבע שונה, יקר מאוד אבל נוח למי שהפרוטה בכיסו ושמוכן להשקיע את זה ברכב יקר וכדומה.

לי זה עלה סביב 3000 עם פוליש עדין לרכב (המדבקה רק על הפרונט ומכסה המנוע), מחיר שעשה חבר טוב בזמנו כי אנחנו מכירים..עיטוף כל הרכב אכן יעלה דומה, שלי רכב קטן אז אולי פחות באלפיים +-.

חבר עשה על קליאו RS לפני שנה, עלה לו גם סביב 10 בערך.

Opel Adam S 2017

פורסם

@liav12 תודה

אני מדבר על רכב טיפה גדול יותר, SUV קטן. 8000 ש"ח זה במינימום, עם חומרים טובים יותר (XPEL?) ועבודה פירוק/הרכבה זה יעלה גם יותר.

תודה על האינפורמציה

:idea:

פורסם
לא שיניתי את צבע הרכב אם זו השאלה, אכן PPF שקוף והרכב לבן אז אין שוני.

לשם ההבהרה, עם PPF רגיל שקוף צבע הרכב לא רלוונטי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לא הבנתי את ההודעה שלך רוברט.

PPF ב 90% מהמקרים הוא שקוף שלא משפיע על צבע הרכב, ויש ציפויים עם צבעים שונים שמשנים את צבע הרכב, נקראים באותו השם רק עם תוספת שינוי הצבע שלרוב תעלה יותר יקר.

בעבר ניסיתי חתיכה קטנה מצבע לבן פנינה על הגג האדום שאצלי ברכב, זה משנה אותו לצבע מדהים אבל נשי מדי ולא מתאים, אגב המחיר היה פי 2 מה PPF הרגיל.

Opel Adam S 2017

פורסם

כוונתי היתה שכשמדובר בPPF רגיל שקוף העובדה שהצבע של הרכב שלך לבן זה לא משנה. פשוט ציינת שהרכב שלך לבן כאילו זה משנה עם הPPF כשלמעשה זה ממש לא משנה מה צבע הרכב שלך במקרה הזה.

סתם פדנטיות מצידי... :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אנסה לעשות קצת סדר...

ציפוי נאנו וציפוי PPF הם דברים שונים עם מטרות עיקריות שונות.

אחד שומר על הצבע מפני הטבע והשני מפני ונדליזם... זה ממש על קצה המזלג.

נאנו נותן ברוב המקרים ברק גלוסי יפה יותר לעומת PPF אבל הוא חלש בדיוק כמו הצבע לשריטות ואבנים שעפים בכביש.

בקרוב נעשה סירטון של היכולות של הPPF ותבינו את העוצמה

אין ממש זמן לכל החומרים האלה... זה מאוד תלוי בבן אדם ששומר על האוטו.

יש לנו לקוחות שאחרי חצי שנה נהרס להם ויש כאלה שכבר 8 שנים עם הPPF.

לא לעשות הגנה לצבע וכל פעם לעשות פוליש זה פיתרון של שנות ה 80, עיניין של זמן שלא ישאר מספיק צבע לעשות פוליש.

מדבקות תמיד אפשר להחליף והצבע למטה נשאר בדיוק כמו שיצא מהחברה.

כמו שאמרו כאן... אם שרטו לך את האוטו או עגלה ואפילו שיפשוף של אוטו לא יופיע על הצבע אלא רק על המדבקה.

תתקשר אלינו... אני אתן לך אסבר יותר מפורט בלי שום התחייבות ואפילו תגיע אלינו לסדנא שתוכל להבין את החומרים.

יש לנו פה 4 סוגים של PPF ולסוגים שלנו אפשר לעשות פוליש בשביל להחזיר את הברק (לא כל PPF מתאים לפוליש של יטעו אותך).

המשך יום טוב

• תוכן חדש...