Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי אותו דרך ה"מצברייה" של אוטו דיפו, והוא הגיע כמובן רק עם 12 חודשי אחריות.

15 חודשים למצבר חדש נראה לי לא סביר בעליל... הרכב לא שומש בצורה אינטנסיבית או משהו כזה.

הרכב שלי הוא הונדה ג'ז 2011 (לא היברידי)

בדרכ אני משתתף פאסיבי בפורום - יותר צופה וקורא, אבל זה משהו שהרגשתי שאני חייב לשתף.

יש לכם המלצות מאיפה לקנות מצבר חדש? (שיחזיק בשאיפה שנתיים ומעלה)

פורסם

דווקא בגלל שהרכב לא שומש בצורה אינטנסיבית סביר שהמצבר יתרוקן מהר יותר. המצבר נטען במהלך הנסיעה. נסיעות קצרות מרוקנות אותו מהר. 15 חודשים זה אמנם קצת קצר, אבל סביר למדי בשימוש מועט.

פורסם
הרכב עם start-stop ?

ממליץ על מצברי bosch

הרכב בלי start-stop ובלי שום ממבו ג'מבו. הכי בסיסי שיש (אפילו בלי מסך "מולטימדיה").

בוש עדיפים על "וורטה כחול"?

פורסם

אם רוב הנסיעות שלך הן עירוניות וקצרות, 15 חודשים זה זמן סביר למצבר, לכל מצבר.

באופן כללי אני גם ממליץ על מצברי בוש.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
אם רוב הנסיעות שלך הן עירוניות וקצרות, 15 חודשים זה זמן סביר למצבר, לכל מצבר.

דווקא בגלל שהרכב לא שומש בצורה אינטנסיבית סביר שהמצבר יתרוקן מהר יותר. המצבר נטען במהלך הנסיעה. נסיעות קצרות מרוקנות אותו מהר. 15 חודשים זה אמנם קצת קצר, אבל סביר למדי בשימוש מועט.

:shock:

יש לי את הרכב הזה כבר שמונה שנים. שני המצברים הראשונים החזיקו יותר משלוש שנים. ואז קניתי STARTUP והוא החזיק שליש זמן...

פורסם

זה שיש לך את הרכב 8 שנים לא מעיד כלום.

אולי בתקופה האחרונה האוטו נסע מעט מאוד בעיקר בתנועה עירונית, וזה מה שגרם למצבר להגמר מהר יותר, ובשנים הראשונות עם הרכב נסעת יותר.

לא ציינת אם כן או לא.

אם הנסיעות שלך נשארו אותו דבר לאורך כל השנים, ייתכן ונפלת על מצבר "לימון" שנגמר מהר מהצפוי.

בכל אופן, בוש נותנים 24 חודשי אחריות, ממליץ על רשת "מקס מצברים".

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

השנה זו הפעם הראשונה שקניתי bosch - אמור להיות מוצלח (ישנם רכבים חדשים שמגיעים עם bosch ומחזיקים יותר מ-4 שנים ללא שום בעיה).

עד עכשיו הייתי קונה startup ו- varta

גם אצלי startup לא היה משהו מיוחד

לדעתי varta ו- bosch זו אותה רמה

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

לא מתווכח עם תחושת פותח השרשור אבל המקרה הפרטי איננו מעיד על שום דבר .מצברי וורטא כחול וסטרט אפ מחזיקים לא פחות ולמעשה יותר מרבים אחרים, מניסיון אישי, הממוצע כשלוש וחצי עד 4 שנים.תמיד יהיה מצבר ברכב ספציפי שיחזיק פחות מהמקובל וכזה שיחזיק יותר.מתי יוצר המצבר (בשונה מהשאלה מתי נמכר..)? אם למשל היה זרוק במחסן ללא טעינה שנה עד שנמכר...מה הפלא?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)

הנסיון שלי: מצבר סטארט-אפ החזיק שנתיים ברכב שננהג ע"י קבוצה של נהגים בשימוש של 99% נסיעות קצרות עירוניות + לפחות 3-4 פעמים של מצבר מרוקן מאור שנשכח. לדעתי זה בסדר גמור.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

בכל אופן, בוש נותנים 24 חודשי אחריות, ממליץ על רשת "מקס מצברים".

מקס מצברים אכן הציע את המחיר הנמוך ביותר שמצאתי על מצבר עם שנתיים אחריות. תודה על ההמלצה!

פורסם
:shock:

יש לי את הרכב הזה כבר שמונה שנים. שני המצברים הראשונים החזיקו יותר משלוש שנים. ואז קניתי STARTUP והוא החזיק שליש זמן...

אז לא הבנתי איזו המלצה אתה מחפש... היו לך 2 מצברים שהחזיקו יותר מ-3 שנים... לך קנה אחד מהם ותחזור לספר איזה מצבר עדיף.

פורסם
הרכב בלי start-stop ובלי שום ממבו ג'מבו. הכי בסיסי שיש (אפילו בלי מסך "מולטימדיה").

בוש עדיפים על "וורטה כחול"?

וורטה מייצרת את המצברים לבוש.

זה בדיוק אותו מצבר רק עם מדבקה אחרת ומחיר יותר זול.

פורסם

מהנסיון שלי עם סטרטאפ

מצבר אחד הלך לעולמו אחרי תקופת האחריות בחודש

מצבר שני נקנה בהנחה

נפטר לפני סיום תקופת האחריות

בסוף לא השתמשתי באחריות לשים עוד נבלה ברכב

והחלפתי לשל וולטא שלא עשה בעיות מאז

פורסם
וורטה מייצרת את המצברים לבוש.

זה בדיוק אותו מצבר רק עם מדבקה אחרת ומחיר יותר זול.

וורטה ובוש מיוצרים באותם מפעלים של חברת Johnson Controls.

מחירם זהה אצל רוב היבואנים בארץ, אבל בוש נותנים 24 חודשי אחריות לעומת וורטה שנותנת רק 20.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...