Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לקחתי לבדיקה סיריון שנת 2008 , 180,000 ק"מ.

לי נראה שלפחות 70 אחוז זה כסתחים של המכון.

הרכב עם צבע שרוף בגג ובמכסה מנוע.

מה מצב הקומפרסיה?

אשמח לפענוח מניסיונכם.

תודה

acab94947a9a7bbacb1fef8f002e37fe.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

צר לי להיות נביא הזעם אבל רכב כזה ישן לא לוקחים לבדיקה.

הרכב נראה בבדיקה שחור משחור וקשה לדעת מה אמת ומה כסת"ח מבלי להכניס למוסך ולבצע בדיקות מדוקדקות יותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

1. יש הרבה ליקויים מכאניים שבדיקה במוסך תבהיר מי מהם כסת"ח ומה דורש תיקון-לקחת בחשבון שעניין ההגה ידוע ברכבים הללו.

2. די מדאיג עניין השילדה- היו תיקונים בגג ובמשקופים והשאלה האם חלילה בתאונה הבאה (שלא נדע) האם הרכב ישרוד או עלול להפוך למלכודת מוות ?

3. למה לקנות רכב כזה יד 5 מהשכרה, נגמרו הרכבים השמורים ?

ברכב הקודם שלי (2009),בבדיקת הטרייד אין לא נמצאו אפילו רבע מהליקויים הללו בטח לא בנושא השילדה והמרכב ולפחות לטעמי,אפשר למצוא רכב כזה שמור שבהרבה גם אם בתוספת של כמה אלפים וחיפוש אחר "מציאות" מוביל למסקנה שאין כאלו באמת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התשובות

באמת מאוד קשה לדעת מהרישום שלהם מה באמת .

הליקוי בעל משמעות גבוהה שם, נראה בכלל כמו דהיית וקילוף הצבע בכלל.

תודה

פורסם

רכב בסכום נמוך כזס ברור שתצתרך להשקיע בו. מה חשבת לעצמך? ישפה בפורום גטס שמורה למכירה באותו הסכום. מציע לך לבדוק אותה. אין לי קשר לרכב או לבעליו.

פורסם

עוד לא קניתי אותו, השאלה אם המחיר הזה(7500 שח) ישאיר לי מרווח לתיקונים, או שאני הולך להוציא פה אלפי שקלים?

פורסם

יש בדגמים הללו מחלה במסרק ההגה, לפי הבדיקה יתכן ומסרק ההגה דורש שיפוץ (סביב 1,200 ש"ח).

לכאורה, רק על יישור קו - מסרק הגה, צמיגים ועוד - תצטרך להוציא במקרה הטוב בערך 3,000 ש"ח.

לשם השוואה, ידידה שלי רכשה סיריון 2006 יד ראשונה עם 118K ק"מ, מלוקקת ודנדשה מבפנים ובחוץ עם טסט לכמעט שנה ב 12,000 ש"ח.

לא שווה להוסיף עוד אלפייה (מעבר ליישור קו ההכרחי) ולמצוא משהו עם חיים יותר קלים מאשר יד 5 והשכרה?

• תוכן חדש...