Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אצלי בסלון מותקן ממיר הוט פייבר 4K, הוא משדר רשת אלחוטית בתדר 5 ו2.4.

בתדר 5 גיגה אני מקבל מהירות מאוד קרובה למהירות שאליה אני מחובר 100 מגה.

הבעיה היא שיש אזורים בדירה שתדר 5 גיגה לא מגיע ואם מתרחקים קצת מהממיר המהירות נופלת.

התיעצתי עם כמה מוכרים וטכנאים וכולם אמרו לי שרפיטר זה לא פתרון טוב כי הוא מוריד את המהירות בחצי.

בכול זאות החלטתי לנסות וקניתי רפיטר TP link re450 שתומך ב5גיגה , עכשו יש לי קליטת וויפיי מלאה בכול הבית והמהירות מאוד קרובה ל100 מגה שאותם אני אמור לקבל.

מישהו יכול להסביר לי בכול זאות מה החסרונות של רפיטר? אולי אני מפספס משהו?

פורסם (נערך)

אין ממש חסרונות לרפיטר איכותי כמו שקנית, אם כבר בוחרים להשתמש ב-WIFI ממילא.

יש מצבים בהם ה-PING עולה, כתלות בהפרעות מהסביבה. אם אתה לא משחק משחקי רשת, לא תרגיש זאת כלל.

פעם נתקלתי בפורום טכני בדיון על פריצות אבטחה שיש ברכיבים האלה אבל נראה לי שזה כבר רלוונטי לדור הזה של הרפיטרים.

עריכה:

נזכרתי בחסרון שנתקלתי בו בעצמי - הפיזור של הרשת באמצעות רפיטר הוא לא אחיד ודועך דרמטית עם המרחק. אם המרחק והמיקום של צרכן הרשת עדיין מאפשר לך לקבל את המהירות (הכמעט) מלאה, אז מצבך טוב.

פתרון לבעיות כאלה הוא רשת MESH.

עריכה אחרונה על ידי shaharper

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...