Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לנסוע לכנס מטעם העבודה בברצלונה ורציתי לקחת דירת airbnb כי אפשר למצוא שם דברים במחיר לא רע של כ 100-200 ש"ח ללילה והמלונות ממש יקרים בתקופה.

אני מחפש מקום ליד תחבורה ציבורית ולא איכפת לי לנסוע כחצי שעה מהדירה למרכז הכנסים שבו יש את הכנס שנמצא ב

Fira Gran Via, Barcelona

Av. Joan Carles I, 64.

האם חכמי הפורום שהיו בברצלונה יכולים לומר לי אם יש שכונות שכדאי להימנע מהן מבחינת פשע וכו..,(בילויים ומסעדות ליד הדירה בכלל לא חשובים לי, כי אני אהיה ואוכל כל היום עד הערב בכנס, אז הדירה היא רק לצורך שינה) או שכל מקום הוא בסדר?

האם יש הגבלות על airbnb בברצלונה? כמו שיש בניו יורק שזה בעייתי מבחינה חוקית.

איך המטרו שם?

תודה

פורסם

~

כל מקום הוא בסדר, אין שכונות מסוכנות במונחי ישראל. תעשה לעצמך טובה וחפש דירה ב-Hospitalet, סמוך למרכז הירידים ובפאתי העיר הגדולה. זול יותר, פחות מלכודות תיירים, וגם יחסוך לך נסיעה ארוכה בבוקר. יש הגבלות על איירבנב, חפש מודעות שמציגות מספר רשיון כדי למזער סיכונים. המטרו על הפנים, מומלץ להימנע ולהתנייד באוטובוסים או רכבת קלה. אם זו נסיעת עבודה הייתי פשוט לוקח מונית, הן די זולות. MyTaxi היא האפליקציה המומלצת לשם כך, או שתצטייד במזומן בשטרות קטנים.

פורסם

תודה.

הכנס כולל כרטיסים לתחבורה ציבורית, אז לא יממנו לי נסיעות במונית.

מה רע במטרו?

איך זה עובד ב airbnb, מפחיד אותי שאני אזמין ופתאום בעל הדירה יבטל את העסקה ואני יתקע.

זה יכול לקרות?

פורסם

זה לא סביר, ואם כן אז איירבנב ידאגו לך לדירה אחרת, לא תשאר בלי כלום.

תבחר דירה שיש לה הרבה חוות דעת חיוביות

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

~

אם נמשיל את ברצלונה לת"א, הוספיטלט זה יפו.

המטרו יעיל מאד אבל די ישן, צפוף ומחניק, עם הליכות ארוכות בתחנות הקישור והרבה כייסים בדרך. עדיף להימנע.

פורסם
~והרבה כייסים בדרך.

הרבה כייסים בכל מקום.

כאשר הגעתי לברצלונה ב-2006 מישהו שהיה איתי בטיסה יצא מנמה"ת אחרי שכייסו לו את הדרכון.

לאשתי פתחו את התיק 4 פעמים בשבוע (לא הצליחו לגנוב דבר כיוון שהיה מאורגנת נכון, אחרי שבטיול הקודם לפראג כייסו לה את הארנק).

בקיצור - דרכון, כרטיסי אשראי ומרבית המזומן בפאוץ' מתחת לבגדים. להשאיר בחוץ רק 50-100 אירו (וכרטיס אשראי אחד, אם יש לך לפחות אחד ורצוי שניים לגיבוי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...