Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לא מזמן רכשתי פולו GTI שנת 2017 אוטומטית (DSG) עם 23,000 קילומטר.

מבחינת רקע אין שום דבר רלוונטי מלבד זה שהחליפו את המכטרוניקס בתיבת ההילוכים.

מדובר כאמור בבעיה נפוצה ולכן גם יש אחריות ל-5 שנים על התיבה.

בשבועיים האחרונים שמתי לב שלפעמים ישנו רעש חריקה מוזר מכיוון המנוע בהעברת ההילוכים.

הרעש הוא רגעי ומופיע בעיקר (אם לא רק) שמעבר ההילוך מתבצע בסל"ד גבוה.

קשה לי לתאר את הרעש במילים (אנסה להקליט) אבל הוא ממש קצר והוא מגיע ביחד עם רעש "הפלוץ" המוכר.

אני לא בטוח שהרעש הוא מתיבת ההילוכים, מרגיש לי שהוא מהמנוע, אבל אין לי באמת מספיק ניסיון וידע כדי להכריע.

אשמח שתחוו דעתכם בנושא.

האם הבעיה נפוצה? האם זה טבעי?

תודה מראש!

פורסם

אם הרכב עדיין באחריות,הייתי ניגש למוסך מורשה היבואן.

אפשרות אחרת- אם אתה מהמרכז אפשר לגשת לרון לאבחון ואם הבעיה באמת מהגיר,יש לך עדיין אחריות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אותי מפתיע למה החליפו מכטרוניקס ברכב כל כך חדש יחסית מ 2017, לרוב התקלות האלו היו עד 2015-2014....

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

צאו מהסרט של השנתונים החדשים אין איתם בעייה..

עדיין יש ב רכבי הvag בעיות אכילת שמן, כשל במותחנים והdsg המהולל..

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
1. אמרו לך בצ'מפיון שיש לך 5 שנות אחריות על הגיר?

2. זאת ממש לא בעיה ידועה, הגיר הזה מאוד אמין.

מתנצל, אך אולי אתה מתבלבל עם הגירים הרטובים בסדרה (DQ250, DQ380, DQ381 וכו). כי הגיר הרובוטי המוצע ברוב הוואגיות (1.0-1.8TSI) הוא גיר בעל מצמדים יבשים, והוא אמין בערך כמו אבו מאזן בימים הטובים שלו. מניסיון של כמה רכבים במשפחה, גיר שצריך לדעת להשתמש בו אחרת הוא מחזיר את נשמתו לבורא מהר מאוד.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

• תוכן חדש...