Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום ,

מדובר בניסן מיקרה 2013

לפני שבוע ביצעתי שיפוץ גיר עקב רעידות בתחילת הנסיעה .

ולאחר מספר ימים (יומיים) לאחר שהחזרתי את הרכב מהטיפול , אני רואה שלולית שמן (מצורף תמונות וסרטון של הנזילה )

צבע השמן הוא אדום .

המוסכניק שעשיתי אצלו את התיקון אומר שהצבע של השמן של הגיר הוא צהוב .

איזה שמן זה ?

ואיך אני יכול לבדוק מאיפה הנזילה (מדיד כלשהו)

תודה על העזרה!

20190508_101042.jpg

20190508_101045.jpg

20190508_100943.jpg

עריכה אחרונה על ידי Michael Yehuda
פורסם
לא ברור כלום מהתמונות אבל מהמעט שרואים נירעה שהשלולית נוצרת ממש מתחת לגיר. אני לא רואה אופציה אחרת מלבד נזילה ממנו.

תודה על העזרה . מצורף גם סרטון אשמח אם תסתכל .

פורסם

לא ברור כלום.

השלולית על הגיר? יש מצב שגם איזה פקק שמן או אטם שנפרץ מהמנוע מחלחל על הגיר.

נראה שזה די רציני, תתעייץ עם מוסך אחר.

פורסם (נערך)

הנזילה באיזור הגיר והכי הגיוני שתחזור למוסך שטיפל בגיר.

אם הגיר אוטומטי המילוי מתבצע מלמטה עם משאבה בתהליך מסוים - אם אין לך ציוד אתה לא יכול למלא,אין לך גם מדיד לבדוק, בנוסף אם חסר שמן בגיר הגיר יטחן וקח בחשבון שגיר חדש עולה 12000 שקל במוסך מורשה ולכן אסור לקחת סיכון בהמשך נסיעה.

פעם ראשונה שאני שומע ששמן הגיר בצבע אדום ולכן כניראה זה שמן לא מקורי, השמן המקורי צריך להיות בצבע ירוק או כחול,ניסאן מזהירה לא להשתמש בשמן גיר לא מקורי. יש לבדוק למה לא שמו שמן מקורי.

עצתי אליך - בניסאן מיקרה בעיות בגיר האוטומט ,דיאגנוזה והחלפת שמן רק במוסך מורשה.

עריכה אחרונה על ידי levy
  • תוכן חדש...