Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכב משפחתי, שאני לוקח בלסיניג תפעולי פרטי.

כולל רישוי על הקורולה: 2289 בחודש

קיה נירו כולל רישוי : 2530 בחודש

עסקה ל36 חודשים, ללא התחייבות עם מקדמה של 7400 בשלמה סיקסט

ריווח מאחור ובאגז' נוח פקטור. כמו כן חווית נסיעה חשובה לי.

מן הסתם הבגאז' בנירו טוב יותר ופרקטי. מן הצד השני הפרשי מחיר

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי TzurY
פורסם

אין אפשרות לקחת קורולה סטיישן?

למה אתה מתכוון בחווית נסיעה, נוחות נסיעה? התנהגות ?

לפחות לי, מושב הנהג בקורולה נוח יותר מזה בנירו.

פורסם
אין אפשרות לקחת קורולה סטיישן?

למה אתה מתכוון בחווית נסיעה, נוחות נסיעה? התנהגות ?

לפחות לי, מושב הנהג בקורולה נוח יותר מזה בנירו.

חווית נסיעה, זה עוצמתיות ונוחות בנסיעות ארוכות.

לא אוהב סטיישן.

פורסם

זה כולל ביטוח, טיפולים, תיקונים? מה ההגבלת ק"מ?

כי אם זה לא כולל כלום ועם הגבלה של 20 אק"מ, נשמע מחיר לא להיט

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כולל הכל.

הגבלת ק"מ 20K.

זה כולל ביטוח, טיפולים, תיקונים? מה ההגבלת ק"מ?

כי אם זה לא כולל כלום ועם הגבלה של 20 אק"מ, נשמע מחיר לא להיט

פורסם
חווית נסיעה, זה עוצמתיות ונוחות בנסיעות ארוכות.

לא אוהב סטיישן.

לא תמצא עוצמתיות באף אחד מהם.

השילוב המושלם זה קורולה בתצורת סטיישן.

הנירו לא נוחה לי במושב הנהג, אבל זה אינדיבידואלי.

לא הייתי משלם יותר על הנירו

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

כמובן שהכל יחסי... אוקטביה גם הייתה אופציה, אבל הפחידו אותי בפורום עם הגיר שלה

לא תמצא עוצמתיות באף אחד מהם.

השילוב המושלם זה קורולה בתצורת סטיישן.

הנירו לא נוחה לי במושב הנהג, אבל זה אינדיבידואלי.

לא הייתי משלם יותר על הנירו

פורסם (נערך)

דווקא הקורולה סדאן לטעמי נראית לא משהו ותצורת סדאן היא מיושנת וולא שימושית באופן כללי, גירסת הסטיישן עדיפה בהרבה לדעתי גם בשימושיות וגם במראה וגם מבחינת רמת החומרים בתוך הרכב והיא כוללת גם משענת יד מרכזית מתכווננת שבסדאן אין שזה ממש אביזר הכרחי לדעתי, אבל אם אתה לא אוהב סטיישן ...

כמה אנשים יסעו ברכב?

נירו לא הייתי רוכש עכשיו בכל מקרה, הנירו עבר בחו״ל מתיחת פנים במסגרתה החליפו את כל הדשבורד ושיפרו את האבזור ומערכות הבטיחות האקטיביות.

הוא צפוי לנחות כאן בקרוב (תברר בסוכנות).

אם אתה צריך להחליט עכשיו מהר, אז כבר עדיף לרכוש את הקורולה סדאן רק בגלל הסיבה הנ״ל, למרות שאם הרכב מיועד למשפחה בכל מקרה לא הייתי רוכש רכב בתצורת סדאן והייתי בודק רכבים אחרים בכלל (אולי גם ג׳יפונים).

בגדול:

בנירו קל יותר להיכנס ולצאת מאחר והוא יותר גבוה ובפנים הרכב התקרה גבוהה יותר דבר שמעניק תחושת מרחב טובה יותר ותנוחת הנהיגה גבוהה יותר.

הנירו יותר עוצמתי מהקורולה במצב ספורט ויותר נעים במצב זה, אבל באופן כללי ברכבים היברידיים מהסוג הנ״ל אל תחפש עוצמה, יחידות ההנעה פחות נעימות בנסיעה ״עוצמתית״. בנסיעה מנהלתית המצב מתהפך ויחידת ההנעה של הקורולה היא הנעימה יותר.

רוצה עוצמה ונינוחות מבחינת אספקת הכוח, חפש מנועי טורבו בנזין גם טורבו דיזל שמשלב גם חסכון בדלק. תהנה מהם יותר מיחידות היברידיות.

הקורולה יותר נוחה מהנירו ברמת המתלים והיא ממש מצטיינת בתחום הזה, הנירו ממוצע בתחום הזה.

בנירו רעשי דרך די חזקים מאזור תא המטען, אפשר להערכתי לאטום אותם די בפשטות אם יש לך כוח להתעסק עם זה.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

בכל מקרה וללא קשר למה לשלם עוד 300 ש"ח בחודש על רכב שנותן פחות או יותר אותו דבר?

לגבי נירו משודרגת לטעמי יקח כמה חודשים עד שהיא תופיע בארץ - יש לך סבלנות להמתין?

פורסם

ממליץ לך לבדוק גם באוויס אקספרס. ראיתי באתר את הקורולה במחיר יותר זול ממה שהציעו לך. לא ברור אם זה הדגם החדש.

• תוכן חדש...