Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , רציתי לדעת מה ההבדל בין חברות של צמיגים זאת אומרת נניח יש 2 צמיגים אותה מידה אחד מחברה טוב נניח מישלין והשני צמיג מחברה סינית לא מוכרת ברור לי שהבלאי של הצמיג הסיני יהיה יותר מהיר והוא ישחק מהר יותר אבל איך זה עוד בא לידי ביטוי ההבדלים בין החברות ומה החשיבות של זה

פורסם

בכלל לא בטוח שצמיג סיני נשחק יותר מהר מאשר מישלין.

אבל, יש בין הצמיגים הבדלים באחיזה ומרחק בלימה - וזה מה שחשוב יותר מהשחיקה.

המצב בו על אותו הציר מורכבים צמיגים שונים בכלל גרוע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם למותגים הגדולים יש דגמים יותר ופחות מוצלחים שמיוצרים במקומות שונים. לכן תמיד כדאי להתייעץ על הדגם הרלוונטי ולא רק על המותג.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

ההבדלים בין מותג איכותי למותג נחות יותר ובייחוד הסיניים, הם ברמת האחיזה של הכביש ומרחק בלימה (כפי שרשמו לפניי).

אני תמיד מעדיף לשלם עוד כמה גרושים ולקנות צמיגים איכותיים של מותגים נבחרים מאשר לקחת את הסיכון שאאבד אחיזה ברגע קריטי או שאעשה תאונה בגלל מרחק בלימה שהוא לא אופטימלי לרכב שלי - זה יכאב הרבה יותר בכיס (ולא רק) מאשר לחסוך כמה שקלונים על צמיג נחות.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

בין מותגי הצמיגים השונים יש הבדלי אחיזה (משפיעה גם על בלימה ודיוק היגוי), עמידות, רעש ותצרוכת דלק (התנגדות לגלגול).

פורסם
ההבדלים בין מותג איכותי למותג נחות יותר ובייחוד הסיניים, הם ברמת האחיזה של הכביש ומרחק בלימה (כפי שרשמו לפניי).

אני תמיד מעדיף לשלם עוד כמה גרושים ולקנות צמיגים איכותיים של מותגים נבחרים מאשר לקחת את הסיכון שאאבד אחיזה ברגע קריטי או שאעשה תאונה בגלל מרחק בלימה שהוא לא אופטימלי לרכב שלי - זה יכאב הרבה יותר בכיס (ולא רק) מאשר לחסוך כמה שקלונים על צמיג נחות.

גונב טיפה את הדיון. נראה שיש לנו אותו רכב. מעוניין להחליף את הסיניים שיש לי במשהו טיפה יותר איכותי. באילו אתה משתמש? ועלות?

פורסם

אני כרגע עם Hankook Ventus Prime 2 תוצרת הונגריה, כבר עברו 42,000 ק"מ ועוד יש להם בשר לתת, יש סימני התחלה של יובש קל מאוד, מאמין שבחודשים הקרובים כבר אחליף אותם.

סה"כ צמיגים נוחים, אוחזים טוב, יחסית שקטים ואני מרוצה מהם.

לדעתי ניתן להשיג אותם במחיר של 300-350 לצמיג.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• תוכן חדש...