Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

כבר זמן מה שאני שם לב להמון לכלוך ו"טיפות מים" בתוך הפנס שלי, ולצערי עקב פרוייקטים חשובים יותר שכחתי מהעניין הזה ואני רוצה לטפל בו.

 

Screenshot_5.png

 

קראתי בפורום על מקרים דומים, אך ברוב המקרים מדובר בפנס שניזוק ונכנסו לתוכו מים. במקרה שלי, אין כניסה מים ורוב הלכלוך הוא פנימי ולא חיצוני. עם זאת, רק כדי להיות בטוח - אנסה לשלול זאת בעזרת חומר לליטוש הפנסים אך אני כמעט בוודאות בטוח ש"זליגות" הטיפות הן פנימיות כי הן שם הרבה זמן.

 

רציתי לדעת מה ניתן לעשות במקרה הזה. כדי לפרק את הפנס ברכב שלי צריך לפרק את הבאמפר תחילה, ואני כמעט בטוח שאין גישה לתוך הפנס מלבד חור מאוד קטן לנורות. מה עושים במקרה כזה?

 

בנוסף, אשמח לקבל המלצה על קיט או חומר לליטוש הפנס. ראיתי ש-Sonax מציעה ערכה לניקוי שכוללת חומר ליטוש ייעודי עם חומר הגנה. האם זה מומלץ, או שמא עדיף כבר להשקיע את הכסף בחומר כמו PlastX של מגווירס שיעשה את אותה התוצאה וכבר יעזור לי ללטש את הפלסטיק של לוח המחוונים?

 

תודה.

2016 BMW M235i.

פורסם

קנה ניירות מים בגרושים, ONR וזה מספיק לחידוש פנסים. סיים עם אוטם צבע או לכה לפי התהליך הידוע.

 

הכתמים הם רק בפנס אחד? רוב הסיכויים שחדרו מים.

פורסם

גם אצלי אותו מקרה , מישהו שעובד באוטו סיטי הוא שכן שלי אמר שהלכה ירדה לי (איביזה FR;)2012

התהליך שאתה מדבר עליו. וא מה שנמצא כאן בלינק?https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?375998-פרוייקט-מצולם-חידוש-פנסים-עכורים-והברקתם-בציפוי-הגנה-מפני-קרני-UV-ובזול

 

ומה ניירות מים? הכוונה לנייר ליטוש?

פורסם

כן, ניירות ליטוש. יש מדריך מפורט אין לעשות את זה.

 

תהליך לא מסובך שמביא את הפנסים למצב כמעט חדש. גם עניין בטיחותי. (מעבר ליופי כללי לרכב)

×
×
  • תוכן חדש...